Gdzie to jest ?Mexico over 9.5 strzałów @ 5.15
Serio... nawet Kostaryka z taką linią miała niższy kurs.
Oczywiście nie stawiasz tego dlatego ze w pucharze konfederacji Meksyk dobrze wygladal z Niemcami gdzie gebelsy wystawili dzieciaków gdzie tylko 3 zawodników z tamtego składu gra a i tak ich wysoko pykneli?Mexico over 9.5 strzałów @ 5.15
Serio... nawet Kostaryka z taką linią miała niższy kurs.
Nie, nawet nie wiedziałem, że w jakimś pucharze konfederacji te drużyny grały ze sobą.Oczywiście nie stawiasz tego dlatego ze w pucharze konfederacji Meksyk dobrze wygladal z Niemcami gdzie gebelsy wystawili dzieciaków gdzie tylko 3 zawodników z tamtego składu gra a i tak ich wysoko pykneli?
Taa...ochoa zatrzyma dziś niemców jak kiedys brazylię
1mapa North @2.3
Ostatnio oba teamy dominowały po CT, myślę że podobnie będzie i tym razem, ale North zrobi to trochę lepiej. Poza tym to ich mapa, warto imo
Celnych? W Bet365 bylo przed rozpoczeciem over 2,5 shots on target @1,72Brawo Kanada ????
Szachtior Soligorsk over 2,5 2,10
Sezon sezonem, a moglo byc po prostu tak, ze na zgrupowaniu przed MŚ wieksza robote robil Neuer i dlatego on dzis stoi na bramce.dla mnie to jest nieporozumienie że Neuer broni w pierwszym składzie. Gość nie grał przez 8 miesięcy, ostatnio zagrał w sparingu i nic wielkiego nie pokazał. Ter Steigen cały sezon grał na bardzo wysokim poziomie, top 3 jeżeli chodzi o bramkarzy za ostatni sezon. Mam nadzieje że się niemcy na tym przejadą
Dokładnie. Attempts wg statystyk FIFA lub "sytuacje bramkowe" wg flashscore.Te strzały to w kierunku bramki, nie musi być celny