Jprdl... poleciałem na podbitkę najmniejszym kursem 1.12 na Shapo i teraz płynie z 169 zawodnikiem ATP... SHAPOVALOV BAN NA CAŁE ŻYCIE !!! Uważajcie na niego...
Carillo odchodzi z Wisły. Nareszcie, bo zrobiłby tam drużynę z hiszpańskich emerytów. Dali by potrenowac Sobolowi na spokojnie bo jest to człowiek któremu zależy na klubie i ma charyzmę.
Jedyną szansą że coś z tego klubu jeszcze będzie.
Jprdl... poleciałem na podbitkę najmniejszym kursem 1.12 na Shapo i teraz płynie z 169 zawodnikiem ATP... SHAPOVALOV BAN NA CAŁE ŻYCIE !!! Uważajcie na niego...
bardziej istotne z kim on gra, z jakimś Hindusem który jak to Hindus pewnie pojecia o grze na trawie dużej nie ma, na Shapo to się nie opłaca stawić bo to jest idiota pierwszej wody, mnie by nie zdziwiło jak by z zawodnikiem z 500 miejsca w ATP przerżnął.
i czy normalny zawodnik może przerżnąć na trawie z kimś 6-0, przecież to jest w stanie zrobić tylko imbecyl taki właśnie jak ten cały Shapo.
bardziej istotne z kim on gra, z jakimś Hindusem który jak to Hindus pewnie pojecia o grze na trawie dużej nie ma, na Shapo to się nie opłaca stawić bo to jest idiota pierwszej wody, mnie by nie zdziwiło jak by z zawodnikiem z 500 miejsca w ATP przerżnął.
najlepsze że się tak podniecają bo zagrał kilka czy kilkanaście lepszych meczy, już z Marterem pokazał że do dobrego zawodnika to jeszcze mu sporo brakuje, przeszacowują go zdecydowanie, trzeba grać przeciwko bo bedą niezłe kursy.