Przygotowują kort centralny do gry i pewnie są jakieś opóźnieniaczemu nie gra Marterer ? przecież nie pada
Zapowiada się, że nie tylko seta...Shapo ale bałwan seta stracił z tym amatorem ?
20-10-0NY Mets under 3,5 @ 1.86 3u
SD Padres under 3,5 @ 1.90 2u
Arizona Diamondbacks -1,5 @ 2.45 1.5u
bardziej istotne z kim on gra, z jakimś Hindusem który jak to Hindus pewnie pojecia o grze na trawie dużej nie ma, na Shapo to się nie opłaca stawić bo to jest idiota pierwszej wody, mnie by nie zdziwiło jak by z zawodnikiem z 500 miejsca w ATP przerżnął.Jprdl... poleciałem na podbitkę najmniejszym kursem 1.12 na Shapo i teraz płynie z 169 zawodnikiem ATP... SHAPOVALOV BAN NA CAŁE ŻYCIE !!! Uważajcie na niego...
Dlatego właśnie już nigdy na niego nie postawię... Powchodziły kursy powyżej 2, został Shapo po 1.13 i płynie... Jak tu się nie wkurzyć?bardziej istotne z kim on gra, z jakimś Hindusem który jak to Hindus pewnie pojecia o grze na trawie dużej nie ma, na Shapo to się nie opłaca stawić bo to jest idiota pierwszej wody, mnie by nie zdziwiło jak by z zawodnikiem z 500 miejsca w ATP przerżnął.
Nie gra się takich kursów, chyba że na Nadala na mączceDlatego właśnie już nigdy na niego nie postawię... Powchodziły kursy powyżej 2, został Shapo po 1.13 i płynie... Jak tu się nie wkurzyć?
najlepsze że się tak podniecają bo zagrał kilka czy kilkanaście lepszych meczy, już z Marterem pokazał że do dobrego zawodnika to jeszcze mu sporo brakuje, przeszacowują go zdecydowanie, trzeba grać przeciwko bo bedą niezłe kursy.Dlatego właśnie już nigdy na niego nie postawię... Powchodziły kursy powyżej 2, został Shapo po 1.13 i płynie... Jak tu się nie wkurzyć?