W aplikacji sts , 1xbetNa telefonie idzie gdzieś oglądać mecze tenisa?
pewnie miał + 2.5 gema to mu weszło.serio ktos juz rozliczyl Sugite na plus?
ojkSugita Y.. 2.25
Drugiego Federera to już nigdy nie będzie,ale faktycznie tak mówili o Dimitrovie,jednak szybko to zostało zweryfikowane.Zobaczysz,że Shapovalov do top 5 dobije na bank w karierze,zobacz Murraya przykład,zawsze był za plecami Djoko,Federera czy Nadala a poźniej w wieku 29 lat,przy szczęśliwy splocie zdarzeń został numerem 1.Pisanie o 19 latku,że mało osiągnie,przy takim potencjale to wg mnie błąd.Już z Dimitrova robili numer jeden i drugiego Federea, Tomica też kreowali na bóg wie kogo okazało się że jest zwykłym leszczem, z tym Shapo będzie podobnie, i wątpie że osiągnie chociaż tyle co Dimitrov, raczej małe szanse.
myslalem ze juz win rozliczyles jak byly 2 bp dla Sugity, a jak gemy to zwracam honor.Tak ja, a co?
Ale przecież nie ma co jednostrzałowca Shapo ( z całej siły albo wejdzie albo nie) porównywać do gościa który może piłkę przebijać bez końca (Murray) to dwie klasy co najmniej różnicy.Drugiego Federera to już nigdy nie będzie,ale faktycznie tak mówili o Dimitrovie,jednak szybko to zostało zweryfikowane.Zobaczysz,że Shapovalov do top 5 dobije na bank w karierze,zobacz Murraya przykład,zawsze był za plecami Djoko,Federera czy Nadala a poźniej w wieku 29 lat,przy szczęśliwy splocie zdarzeń został numerem 1.Pisanie o 19 latku,że mało osiągnie,przy takim potencjale to wg mnie błąd.
Z wczoraj jeszcze tylko raonic gra
Najlepszy do typowaniaBez zmian od tylu lat. Sezon trawiasty najgorszy do typowania