peffkaGuaros de Lara -50.5 1.80
podwójna
oraz podwojenie depozytu do 300 PLNARGENTYNA Wytypuj kto zagra w finale i otrzymaj 200 PLN!
W przededniu startu Mistrzostw Świata wylądowaliśmy w Argentynie, kraju finalisty poprzedniego Mundialu, z 2014 roku! Czy tym razem również uda im się dojść tak daleko? A może nie ma na to szans?
Wytypuj finalistów tegorocznego turnieju i zagraj zakład na to za minimum 10 PLN - jeśli trafisz, to oprócz oczywistej wygranej, otrzymasz od nas również bonus 200 PLN na swoje konto! Ofertę znajdziesz tutaj: https://www.iforbet.pl/oferta/8/17896
Nie da się oglądać bo coś w tle tak brzęczy, że .... Shapo coś się wykłóca, mi się wydaje, że i tak to weźmie ale nie znam się na tyle, by być tego pewnym.Ogląda ktoś Shapovalova? W ogóle mu nie zależy czy co on tam wyprawia?
Oby oby, bo mam go na kuponie :/ Jak przegra to ma u mnie ban na całe życie ????Chciał tylko podbic na sobie kursik ????
U mnie ma po porażce z Martererem także może sobie leciećOby oby, bo mam go na kuponie :/ Jak przegra to ma u mnie ban na całe życie ????