>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
Już takiego błędu jak wczoraj nie popełnie grając typy z działu. Gram swoje typy bo to mi ostatnio wychodzi bardzo dobrze. Tajki strasznie słabo wczoraj zagrały i mysle że Brazylia tez je dziś zmiecie z parkietu.
Ale ja nic nie mówię, tylko sobie smieszkuje z tych USA jak popłynelismy ????

cbq1985 6,5K

cbq1985

Użytkownik
ARGENTYNA Wytypuj kto zagra w finale i otrzymaj 200 PLN!
W przededniu startu Mistrzostw Świata wylądowaliśmy w Argentynie, kraju finalisty poprzedniego Mundialu, z 2014 roku! Czy tym razem również uda im się dojść tak daleko? A może nie ma na to szans?
Wytypuj finalistów tegorocznego turnieju i zagraj zakład na to za minimum 10 PLN - jeśli trafisz, to oprócz oczywistej wygranej, otrzymasz od nas również bonus 200 PLN na swoje konto! Ofertę znajdziesz tutaj: https://www.iforbet.pl/oferta/8/17896

arass1 355,6K

arass1

Użytkownik
ARGENTYNA Wytypuj kto zagra w finale i otrzymaj 200 PLN!
W przededniu startu Mistrzostw Świata wylądowaliśmy w Argentynie, kraju finalisty poprzedniego Mundialu, z 2014 roku! Czy tym razem również uda im się dojść tak daleko? A może nie ma na to szans?
Wytypuj finalistów tegorocznego turnieju i zagraj zakład na to za minimum 10 PLN - jeśli trafisz, to oprócz oczywistej wygranej, otrzymasz od nas również bonus 200 PLN na swoje konto! Ofertę znajdziesz tutaj: https://www.iforbet.pl/oferta/8/17896
oraz podwojenie depozytu do 300 PLN

cbq1985 6,5K

cbq1985

Użytkownik
NIGERIA WOW! Odkryłeś nigeryjskie złoże ropy naftowej!
Gratulacje! Szukałeś i znalazłeś! Oto złoże ropy naftowej na nigeryjskich polach, które tylko dziś przyniosło Ci podwojenie depozytu do 300 PLN! Przed samym Mundialem - masz jak znalazł!

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Ogląda ktoś Shapovalova? W ogóle mu nie zależy czy co on tam wyprawia?
Nie da się oglądać bo coś w tle tak brzęczy, że .... Shapo coś się wykłóca, mi się wydaje, że i tak to weźmie ale nie znam się na tyle, by być tego pewnym.
Wygląda jakby był obrażony, że musi grać z przeciwnikiem i że powinien z automatu awansować.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom