mrbrightside
Użytkownik
ale Hurkacz dał ciała tak dobrze grał i nie dociagnal do taja
Jak się zepnie to może. Mam wrażenie, że spina się tak na poważnie tylko w tych trudnych, podbramkowych chwilach, a jak nie ma takich to olewa mecz.Włączyłem Shapo jak miał przy swoim podaniu 0:40, ale wyszedł jakoś z tego, mimo wszystko Niemiec wygląda mega solidnie... słabo to widzę, ale wierze ???? .
Właśnie widzę, szkoda, bo miał teraz 40:15 przy podaniu Maxa, oby to się nie zemściło...Jak się zepnie to może. Mam wrażenie, że spina się tak na poważnie tylko w tych trudnych, podbramkowych chwilach, a jak nie ma takich to olewa mecz.
Nie grają jakieś 2 podstawowe zawodniczki z Korei, kurs i tak poleciał, rano było około 8.00.Wie ktoś dlaczego jest taki wysoki kurs na Koreanki z Polską w siatę kobiet ? (w Uni 5.8)..
Nie ma szans. Miałem jeszcze jakieś nadzieje, ale tutaj nic dzisiaj się nie klei - ani zagrywka, a tym bardziej gra...Właśnie widzę, szkoda, bo miał teraz 40:15 przy podaniu Maxa, oby to się nie zemściło...
2. set Gaske ! @2,6 4/10
Miałem łajze za 500 euro w dublu z JohnsonemDzięki Shapo, najniższy kurs na kuponie oczywiście nie siadł, koniec na dzisiaj ???? .
Mi za 300 w triplu, został jeszcze zakład za 40 zeta. Safarova + Trinker, kurs 19.11 i to tyle na dzisiaj ???? .Miałem łajze za 500 euro w dublu z Johnsonem
Over 2.5 setaCo myślicie o meczu Safarova - Pliskova?
W bardzo wielu pojedynkach tych zawodniczek padał Tb obie mają jeden z lepszych serwisów i dzięki temu 3/4 pkt zdobywają w ten sposób.Co myślicie o meczu Safarova - Pliskova?