>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Włączyłem Shapo jak miał przy swoim podaniu 0:40, ale wyszedł jakoś z tego, mimo wszystko Niemiec wygląda mega solidnie... słabo to widzę, ale wierze ???? .

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Włączyłem Shapo jak miał przy swoim podaniu 0:40, ale wyszedł jakoś z tego, mimo wszystko Niemiec wygląda mega solidnie... słabo to widzę, ale wierze ???? .
Jak się zepnie to może. Mam wrażenie, że spina się tak na poważnie tylko w tych trudnych, podbramkowych chwilach, a jak nie ma takich to olewa mecz.

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Jak się zepnie to może. Mam wrażenie, że spina się tak na poważnie tylko w tych trudnych, podbramkowych chwilach, a jak nie ma takich to olewa mecz.
Właśnie widzę, szkoda, bo miał teraz 40:15 przy podaniu Maxa, oby to się nie zemściło...

egreg 942

egreg

Użytkownik
Wie ktoś dlaczego jest taki wysoki kurs na Koreanki z Polską w siatę kobiet ? (w Uni 5.8)..
Down
Dzięki za info...

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Właśnie widzę, szkoda, bo miał teraz 40:15 przy podaniu Maxa, oby to się nie zemściło...
Nie ma szans. Miałem jeszcze jakieś nadzieje, ale tutaj nic dzisiaj się nie klei - ani zagrywka, a tym bardziej gra...

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Co myślicie o meczu Safarova - Pliskova?
W bardzo wielu pojedynkach tych zawodniczek padał Tb obie mają jeden z lepszych serwisów i dzięki temu 3/4 pkt zdobywają w ten sposób.
To głównie przychodzi mi na myśl gdy czytam te nazwiska

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom