psychol32
Użytkownik
Ja zagrałem po 8.80 przy 0:2 w setach.Oglada ktoś siatke ? warto grać coś w strone Chinek ?
Jazda Chinki
Ja zagrałem po 8.80 przy 0:2 w setach.Oglada ktoś siatke ? warto grać coś w strone Chinek ?
Myślę, że koło 3.20, ale wchodzę wtedy za 100 ???? .mam nadzieje ze anderson pregra w tb teraz i buki dadza kurs kolo 3.50
Nie pierwszy raz dzis widze bet przeciw naszym, jakis sensowny argument czy tylko wysoki kurs?
Argumenty to trzeba mieć jak się gra kursy 1.50 - 2.00Nie pierwszy raz dzis widze bet przeciw naszym, jakis sensowny argument czy tylko wysoki kurs?
Myślę, że koło 3.20, ale wchodzę wtedy za 100 ???? .
Podbijam za 100.Guido Pella + 8,5 gema kurs 2,4
Pechowo dla Ciebie dał się przełamać. Ja mam pograne poniżej 27,5 gemów @1.66 po 1 gemiePodbijam za 100.
Spokojnie, jak dostanie 6:3 w pierwszym to jeszcze nic nie znaczy ???? . Z fartem!Pechowo dla Ciebie dał się przełamać. Ja mam pograne poniżej 27,5 gemów @1.66 po 1 gemie
Ja pograłem over 144.5 w meczu @1.84. Może Polki a może Koreanki... a może po prostu będą się ciąć i łamać a wtedy skorzystamCo myślicie na win Koreanek? Oglądałem tylko kilka spotkań POLEK na tym turnieju i jakoś mnie nie zachwyciły. Wiem, że Koreanki bez swojej podstawowej zawodniczki, ale czy jedna dziewczyna może aż tak bardzo na to wpłynąć? Obie drużyny znaczny spadek formy ostatnio i po kilka porażek z rzędu. Co myślicie o dzisiaj? Jedna niespodzianka już jest i Włoszki wygrały z Chinkami. Można liczyć na drugą?