:* w pierwszym secie Fucso Edmund. mowisz masz. co jescze chciałbys wiedziec?a gdzie ustawka ?? ???? ????
Mam nadzieje, że nie, bo on i Anderson zamykają mi kupon ???? .Shapo na bank poplynie
Polecam jeszcze DeltaMediaPlayer za 21 zł miesięcznie masz wszystko to co potrzeba ????widze ze jakas nowa alternatywa dla wizja.tv fajnie wiedziec. Dzieki !!
Myśle że tak mi sie udało po 2,3 złapać ????Zopp to weźmie ? złapałem po 1,7
Zaczyna to naprawdę nieźle wyglądać. Od początku twierdziłem, że Cilić jest tu do ruszenia i rzeczywiście, zaczął grać odrobinę słabiej i od razu są efekty. I wcale nie wygląda, żeby nagle miał wskoczyć na swój lepszy poziom.Hurkacz po mecz!
Nie ma nawet takiej opcjiShapo na bank poplynie
Pera + Zopp @ 3.3
Kurcze, przy 1:2 w plecy kursy poszły w górę aż do 3.15 na Shapo. Myślisz, że ogarnie? Nie wypłacam, też 3mam kciuki ???? .Nie ma nawet takiej opcji
juz plynieNie ma nawet takiej opcji
Myślę, że jak szybko się ogarnie to wygra, ale najpierw trzeba odrobić do remisu i później pocisnąć.Kurcze, przy 1:2 w plecy kursy poszły w górę aż do 3.15 na Shapo. Myślisz, że ogarnie? Nie wypłacam, też 3mam kciuki ???? .
Słaboooo jednak. Myślałem, że się ogarnie, ale jest jeszcze gorzej. Noo niestety, bo sam też na niego postawiłem...Myślę, że jak szybko się ogarnie to wygra, ale najpierw trzeba odrobić do remisu i później pocisnąć.