Wczoraj w finale PAŃ tylko jeden podwójny błąd serwisowy i tylko 2 ASY. Dziś myślę, że podwójnych również będzie bardzo mało, bo to przecież finał - trzeba grać na 100% by wygrać. Dwóch świetnych zawodników i aż nie wypada takimi banalnymi błędami tracić punkty...Nie mam niestety Unibet Etoto rządzi się swoimi prawami ????
... dlatego taka linia bo Dominic popełnił ich sam po 7 w ostatnich 3 z 5 spotkań, lecz dziś uważam podobnie, stąd typ w typach dniaWczoraj w finale PAŃ tylko jeden podwójny błąd serwisowy i tylko 2 ASY. Dziś myślę, że podwójnych również będzie bardzo mało, bo to przecież finał - trzeba grać na 100% by wygrać. Dwóch świetnych zawodników i aż nie wypada takimi banalnymi błędami tracić punkty...
Początek pierwszego seta i THIEM już się raz myli podwójnie // niedobrze //... dlatego taka linia bo Dominic popełnił ich sam po 7 w ostatnich 3 z 5 spotkań, lecz dziś uważam podobnie, stąd typ w typach dnia
Szarapova to to nie jest, ale też niestety te błędy popełnia :/ Liczę tutaj na Nadala, że nie popełni ani jednego i nadrobi za Austriaka i linia siądzie ????... nie wierzę w to co się dzieje buk nie głupi z tą linią na double fault bo już drugi Thiema
110-120 okołoWie ktoś na jakie miejsce awansuje Hurkacz po udanym RG i zwycięstwie w tym chelku dziś? Tak w przybliżeniu.