>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Nie mam niestety Unibet :p Etoto rządzi się swoimi prawami ????
Wczoraj w finale PAŃ tylko jeden podwójny błąd serwisowy i tylko 2 ASY. Dziś myślę, że podwójnych również będzie bardzo mało, bo to przecież finał - trzeba grać na 100% by wygrać. Dwóch świetnych zawodników i aż nie wypada takimi banalnymi błędami tracić punkty...

czaro82 507K

czaro82

Użytkownik
Wczoraj w finale PAŃ tylko jeden podwójny błąd serwisowy i tylko 2 ASY. Dziś myślę, że podwójnych również będzie bardzo mało, bo to przecież finał - trzeba grać na 100% by wygrać. Dwóch świetnych zawodników i aż nie wypada takimi banalnymi błędami tracić punkty...
... dlatego taka linia bo Dominic popełnił ich sam po 7 w ostatnich 3 z 5 spotkań, lecz dziś uważam podobnie, stąd typ w typach dnia;)

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
... nie wierzę w to co się dzieje buk nie głupi z tą linią na double fault bo już drugi Thiema
Szarapova to to nie jest, ale też niestety te błędy popełnia :/ Liczę tutaj na Nadala, że nie popełni ani jednego i nadrobi za Austriaka i linia siądzie ????

furman19 928

furman19

Użytkownik
jak ktos sie interesuje to sts gniezno wygra rożnica 4 punktów lub wiecej @ 2.5 Nie
A na Gniezno wygra mecz kurs 5.2
Uwielbiam za to STS :cwl:
żuzel
Gdańsk w osłabieniu ale narazie remis, dodatkowo mają jeszcze rezerwy taktyczne na moje oko Gdansk wygra lub będzie blisko remisu.
edit. haha zmienili teraz Gdańsk wygra roznica 4 lub wiecej .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom