To samo wczoraj pisałem.Wiem,że gościu jara dobre zielsko ale niektórzy po przeczytaniu takich postów mogą faktycznie stawiać na te typy domy, samochody,kredyty, chwilówki, futra żony czy wszelakie protezy a potem zonk. To zwykłe, przeciętne typy napalonego, zafascynowanego piłką początkującego gracza.
Zapraszam do zapisywania się do konkursów związanych z Mistrzostwami Świata w Rosji.
W Lidze Typerów jest możliwość zabawy poza konkursem - nie trzeba spełniać warunków konkursu, a można sprawdzić się w rywalizacji z innymi.
Szczegóły w sygnaturze.
Wiem,że gościu jara dobre zielsko ale niektórzy po przeczytaniu takich postów mogą faktycznie stawiać na te typy domy, samochody,kredyty, chwilówki, futra żony czy wszelakie protezy a potem zonk
12. Spotkanie: Chainat - Pattaya United (13:00) Typ: Chainat over 2.5 gola Kurs: 3.25 Bukmacher: Bet365
Dwa domy...
Z papieru... ????
Tak na serio... Warto spróbować.
badosa wygrywa pierwszy set wygrywając swoje podanie do zera, na początku drugiego przełamuje i nagle nie potrafi utrzymac swojego serwisu 3 razy z rzędu z czego dwa razy się łamie z 30:0
12.
Spotkanie: Chainat - Pattaya United (13:00) Typ: Chainat over 2.5 gola Kurs: 3.25 Bukmacher: Bet365
Dwa domy...
Z papieru... ????
Tak na serio... Warto spróbować.
Dziś: 4/7
Powodzenia