>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Hehehehe, przeczytałem Twój post przed edycją i nie trzeba ustawiać żeby Polska nie wyszła z grupy
E: jakby ktoś miał wątpliwości w czystość sportu w pierwszym secie, drugi to pokaz prawdziwej gry Fabio
No tak Sorka za bardzo się wnerwiłem ale fabio pokazał klase w 1 secie przegrał przez błędy swoje a 2 set popisowa gra i 3 którego nie oglądałem ,tylko wynik widze
A co do Mś to pewnie któreś odwalą słabsze drużyny ,ale jeszce pare tygodni ciekawi mnie ile ludzi urypie na mś a buki będą bogate na takiej głownej Imprezie gdzie każdy będzie grał tą impreze bo piłka jest popularna nie to co Hokej
Pozdrawiam i czekamy na Wawronka do boju
Simon tez wygrał oby weszło Wawronek i będe zadowolony
I czekam na piłe jeszcze która podałem wcześniej
Potrzeba po 1 golu z BRAZYLI U 20 :drunk::sweat::oops::rolleyes:o_O:blush:

gmark 765

gmark

Użytkownik
http://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=1686058
Mecz 14 latki z 27 letnią seniorką, Perper, która coś tam pogrywa w ITFach dostaje mega baty od gimnazjalistki. Nie wierze w czystosc tego meczu...
Hingis szlemy wygrywala w wieku 16 lat wiec jakas utalentowana 14latka moze cisnac przecietna Pania z ITFu. Zreszta w rankingu juniorek jest 20 - a mamy tam takie gwiazdy jak Kostyuk, Liu, Anisimova ktore w mastersach pierwsze rundy przechodzily.

U 0

Gość
Firhouse Clover - Crumlin Utd
Total Over(2.5) 1.5
Guarani U20 - Corinthians Paulista U20
Total Over(2.5) 1.65
Manthiqueira U20 - Sao Paulo U20
Total Over(2.5) 1.45
3.59
piłka nożna start o 20
firhouse senior liga Irlandia
Gurani 2-0 ⛔
Reszta weszła
Taśmy nie wchodzą jak widać kto grał pojedyńcze to gratulacje ja zawaliłem 1 źle 2-0 do przerwy potem cisza ,troszke boli niestety :facepalm::dntlck: I to taki mój pech jest
Niewiem co sie dzieje zemną :drunk::headbang:

U 0

Gość
St. Kitts and Nevis W - Grenada W
Total Over(2.5) 1.44
St. Lucia W - Curacao W
Total Over(1.5) 1.22
1.76
St. Lucia W - Curacao W over 2,5 1.72

Status
Zamknięty.