>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Ceara CE - Crb AL over 2,5 1.65
Starczy na dzisiaj już ,co za dużo to nie zdrowo
Ekwadorska dziady nie dadzą 1,5 trudno

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
:hokej: NHL
Tampa Bay - Washington
Ostatnio pisałem, że widzę Tampę w finale no i wypadało by dzisiaj podtrzymać te słowa. W ostatnim meczu Washington, a zwłaszcza Ovechkin sprostali zadaniu. Wymieniony zawodnik dosłownie rozrzucał graczy Tampy po tafli. Upłynęły 2 dni, mam nadzieję, że para uleciała. Captials wykonali co mogli czyli wygrali u siebie. Tampa w tamtym meczu własnie podeszła minimalistycznie i liczę na to, że teraz u siebie są gotowi na wywalczenie finału. Kursy nie powalają, na pewno są mniejsze niż te, które ostatnimi czasy dało się uknuć na play-offach. Wydaje mi się, że dzisiaj będzie wesoło na tafli - wesoło czyli wszystkie ręce na pokład, dużo goli, będą latać kije, zawodnicy będą sobie skakać do gardeł, a ja przysnę po pierwszej tercji bo mnie tak zazwyczaj łapie ;) Może być oczywiście różnie w tym meczu, mogę się pomylić w osądzie bo im dalej w las(seria) tym więcej drzew(szans na potknięcie) ;) Dwa typy bo niestety nie mam możliwości zagrania pre na kary, a jeszcze właśnie jakoś nad karami bym podumał.
Tampa win i over 4.5 @2.83 fortuna
1. tercja over 1.5 @1.87 fortuna
Oby dopisało szczęście po raz kolejny, jeszcze niech się uda dzisiaj i na finał i już nic ale na prawdę nic w tym sezonie NHL nie będę grał! ;)
Randy. I am the Liquor.

U 0

Gość
CD Olmedo - Manta FC over 1,5 1.30
Ferroviaria SP W - Sao Francisco BA W over 2,5 1.30
Olmedo 1-1 ✅
Frecrevio 2-0 ⛔
Sparta TO - Tocantinopolis over 1,5 1.25
Washington Spirit W - FC Sky Blue W over 2,5 1.63

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Dziś bez dokładnego wyniku? Za każdym razem byłeś blisko, w końcu byś trafił ????
No dobra to będzie 4:2 dla Tampy ale to czysto rekreacyjne bez grania ;) Gorzej jak wejdzie @18 ????

U 0

Gość
Dobra,niepotrzebnie Was budziłem, straszna lipa jak na te zespoły.
Ja mam 2,5 over i lipa szkoda gadać
Gremio tez odwala lipe kurna gol nie uznany w 1 połowie
ale cero 2-0 ładnie pojechało
Pozdrawiam i ograjcie bka jak najwiecej
Ja dzisiaj jestem na małym plusiczku

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Mecz rewanżowy w Copa Sudamericana... Pierwszy mecz wygrali dzisiejsi goście (1:0, dużo strzałów jak i rzutów rożnych po obydwu stronach). To jest piłka i wszystko może się zdarzyć... Licze na otwarte spotkanie... Oczywiście ryzykowny kurs, ale myślę że warto pomyśleć i za drobne chociaż spróbować Btts/yes po 3.00 lub Blooming over 1.5 gola po 13.00...
Powodzenia

4.

Spotkanie: Bahia - Blooming
Typ: Bloming over 1.5 gola
Kurs: 13.00
Bukmacher: Bet365

⛔

5.
Typ: Btts/yes
Kurs: 3.00

⛔

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Mecz rewanżowy w Copa Sudamericana... Pierwszy mecz wygrali dzisiejsi goście (1:0, dużo strzałów jak i rzutów rożnych po obydwu stronach). To jest piłka i wszystko może się zdarzyć... Licze na otwarte spotkanie... Oczywiście ryzykowny kurs, ale myślę że warto pomyśleć i za drobne chociaż spróbować Btts/yes po 3.00 lub Blooming over 1.5 gola po 13.00...
Powodzenia

4.
Spotkanie:
Bahia - Blooming
Typ: Bloming over 1.5 gola
Kurs: 13.00

5.
Typ: Btts/yes
Kurs: 3.00
Liga Boliwijska ma to do siebie,ze goście rzadko wygrywają, to apropo Blooming.

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Liga Boliwijska ma to do siebie,ze goście rzadko wygrywają, to apropo Blooming.
Wiem o tym kolego, natomiast ja o zwycięstwie nic nie pisałem... Dla mnie mogą przegrać byle by over zrobili. Btts myślę, że jak najbardziej możliwy po pierwszych 40min (1:0).
Powodzenia

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
:hokej: NHL
Tampa Bay - Washington
Ostatnio pisałem, że widzę Tampę w finale no i wypadało by dzisiaj podtrzymać te słowa. W ostatnim meczu Washington, a zwłaszcza Ovechkin sprostali zadaniu. Wymieniony zawodnik dosłownie rozrzucał graczy Tampy po tafli. Upłynęły 2 dni, mam nadzieję, że para uleciała. Captials wykonali co mogli czyli wygrali u siebie. Tampa w tamtym meczu własnie podeszła minimalistycznie i liczę na to, że teraz u siebie są gotowi na wywalczenie finału. Kursy nie powalają, na pewno są mniejsze niż te, które ostatnimi czasy dało się uknuć na play-offach. Wydaje mi się, że dzisiaj będzie wesoło na tafli - wesoło czyli wszystkie ręce na pokład, dużo goli, będą latać kije, zawodnicy będą sobie skakać do gardeł, a ja przysnę po pierwszej tercji bo mnie tak zazwyczaj łapie ;) Może być oczywiście różnie w tym meczu, mogę się pomylić w osądzie bo im dalej w las(seria) tym więcej drzew(szans na potknięcie) ;) Dwa typy bo niestety nie mam możliwości zagrania pre na kary, a jeszcze właśnie jakoś nad karami bym podumał.
Tampa win i over 4.5 @2.83 fortuna
1. tercja over 1.5 @1.87 fortuna
Oby dopisało szczęście po raz kolejny, jeszcze niech się uda dzisiaj i na finał i już nic ale na prawdę nic w tym sezonie NHL nie będę grał! ;)
Randy. I am the Liquor.
⛔ wow, weryfikacja rzeczywistości jest bardzo bolesna, przegrali u siebie 0:4!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom