:
hokej:
NHL
Tampa Bay - Washington
Ostatnio pisałem, że widzę Tampę w finale no i wypadało by dzisiaj podtrzymać te słowa. W ostatnim meczu Washington, a zwłaszcza Ovechkin sprostali zadaniu. Wymieniony zawodnik dosłownie rozrzucał graczy Tampy po tafli. Upłynęły 2 dni, mam nadzieję, że para uleciała. Captials wykonali co mogli czyli wygrali u siebie. Tampa w tamtym meczu własnie podeszła minimalistycznie i liczę na to, że teraz u siebie są gotowi na wywalczenie finału. Kursy nie powalają, na pewno są mniejsze niż te, które ostatnimi czasy dało się uknuć na play-offach. Wydaje mi się, że dzisiaj będzie wesoło na tafli - wesoło czyli wszystkie ręce na pokład, dużo goli, będą latać kije, zawodnicy będą sobie skakać do gardeł, a ja przysnę po pierwszej tercji bo mnie tak zazwyczaj łapie
Może być oczywiście różnie w tym meczu, mogę się pomylić w osądzie bo im dalej w las(seria) tym więcej drzew(szans na potknięcie)
Dwa typy bo niestety nie mam możliwości zagrania pre na kary, a jeszcze właśnie jakoś nad karami bym podumał.
Tampa win i over 4.5 @2.83
fortuna
1. tercja over 1.5 @1.87
fortuna
Oby dopisało szczęście po raz kolejny, jeszcze niech się uda dzisiaj i na finał i już nic ale na prawdę nic w tym sezonie
NHL nie będę grał!
Randy. I am the Liquor.