>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
To pora żeby zejść do podziemia bo mnie tu zlinczują.:bell::bell:.Grajacym życzę samych ✅ ,ja się odsuwam i odpoczywam od Forum do MS
Podziemie powiększa się :movember:

Otrzymane punkty reputacji: +3
jarrus 265

jarrus

Użytkownik
Gomez E. 1 set @ 2.9
E: Typerzy 100x od was już dawno stąd zniknęli albo admini ich wykurzyli, łaski znowu nie róbcie. Hejtem się przejmujecie jak małe dzieci, zamiast robić swoje.
Lamia się jak zapałki

L 45K

lubuszanin

Użytkownik
Lamia się jak zapałki
Lepiej się złamać i ponownie wykiełkować z kimś kto coś daje z siebie.Sa tu tacy i myślę że da się coś z tego zrobić.Obserwatorom i krytykom wypada życzyć tylko powodzenia i trafnych typów.Nie jest to mój wpis na Nie,ale ludzie dają tu dużo do myslenia.Podejrzewam że zamknięte grupy przyniosą większy pożytek jak to Forum.Obym się nie mylił. ???? ???? :cash:

jarrus 265

jarrus

Użytkownik
Lepiej się złamać i ponownie wykiełkować z kimś kto coś daje z siebie.Sa tu tacy i myślę że da się coś z tego zrobić.Obserwatorom i krytykom wypada życzyć tylko powodzenia i trafnych typów.Nie jest to mój wpis na Nie,ale ludzie dają tu dużo do myslenia.Podejrzewam że zamknięte grupy przyniosą większy pożytek jak to Forum.Obym się nie mylił. ???? ???? :cash:
Mnie chodziło o ten mecz tenisowy, goście się przełamywali jak w wta

piotrex007 121,2K

piotrex007

Użytkownik
CA Rosario Central - Estudiantes La Plata / over 2,0
3 De Febrero - Dep. Capiata / over 2,5
AKO: 3,52 w LVBET
W Paragwaju mnóstwo okazji, dwie bramki po przerwie powinny siąść, jak złoto ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
piotrex007 121,2K

piotrex007

Użytkownik
CA Rosario Central - Estudiantes La Plata / over 2,0
3 De Febrero - Dep. Capiata / over 2,5
AKO: 3,52 w LVBET

W Paragwaju mnóstwo okazji, dwie bramki po przerwie powinny siąść, jak złoto ????
✅ Paragwaj nie zawiódł, chociaż długo kazali czekać na bramki, marnując m.in. wyjście dwóch na bramkarza ???? W drugim meczu 1:1, więc zwrot i redukcja kursu do 2,01 ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Piękny mecz w Teksasie , az szkoda tam cokolwiek typowac bo sobie mozna popsuć przyjemnosc z ogladania tego widowiska, mam nadzieje , ze takie emocje i wynik na styku utrzymaja sie do końca ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom