>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
L 45K

lubuszanin

Użytkownik
To pora żeby zejść do podziemia bo mnie tu zlinczują.:bell::bell:.Grajacym życzę samych ✅ ,ja się odsuwam i odpoczywam od Forum do MS

czaro82 504,9K

czaro82

Użytkownik
To pora żeby zejść do podziemia bo mnie tu zlinczują.:bell::bell:.Grajacym życzę samych ✅ ,ja się odsuwam i odpoczywam od Forum do MS
... też miałem takie myśli nawet data powrotu ta sama MŚ ( miałyby te w piłce) a wróciłem na obecne, ale w hokeju :cool:

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Lubuszaninie , nie odchodz , nie graj sam - niech tutaj bedzie twoj dzienniczek typow , twoje bety - nie bedziemy ich grali ???? ???? :cool::cool: ????

L 45K

lubuszanin

Użytkownik
z nałogiem ciężko wygrać :sweat:
Nałogi pozostają,ale w ciszy. ???? Forum jest dobre od czasu do czasu ,a potem Cię meczy i chcesz się wykazać a tu passa na glebę.Lepiej się to trawi bez kibicow.Zauwazyles to pewnie.Obserwatorow 100 ,a podających typy 10-15 a reszta tylko na gotowiźnie.Nie uważam się za TheBesciaka ale jakieś tam pojęcie mam i dam sobie rade ???? .Jeszcze raz pozdro i samych✅ wszystkim bez obrazy ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom