:dance:
... siedzi czutka chyba z tym awansem... taki myk, zamykam awans Derby z małym plusem i całość inwestuje w ... ?
... Fulham - Derby over 14.5 rożnych @ 2.10
Kanada wygra w dogrywce @2.04
... piękny wieczór na zielono :cash:... Fulham - Derby poniżej 2.5 @ 1.94
2:0W Anglii na 1:0 się nie skończy.Fulham będzie chciał to wygrać bez dogrywki a Derby muszą coś wcisnąć
Over 2.5 @ 3.20
0:3
Barany ogolone z Premier LeagueTeraz kurs siekiera over 1.5 gola Derby
@7.20
I Derby gol @2 .25
... odłamała od razuI strycova znowu połamana ????
jutro wrócisz ????To pora żeby zejść do podziemia bo mnie tu zlinczują.:bell::bell:.Grajacym życzę samych ,ja się odsuwam i odpoczywam od Forum do MS
Mylisz sie ????jutro wrócisz ????
... też miałem takie myśli nawet data powrotu ta sama MŚ ( miałyby te w piłce) a wróciłem na obecne, ale w hokejuTo pora żeby zejść do podziemia bo mnie tu zlinczują.:bell::bell:.Grajacym życzę samych ,ja się odsuwam i odpoczywam od Forum do MS
Lubuszaninie , nie odchodz , nie graj sam - niech tutaj bedzie twoj dzienniczek typow , twoje bety - nie bedziemy ich grali ???? ???? ????To pora żeby zejść do podziemia bo mnie tu zlinczują.:bell::bell:.Grajacym życzę samych ,ja się odsuwam i odpoczywam od Forum do MS
Nałogi pozostają,ale w ciszy. ???? Forum jest dobre od czasu do czasu ,a potem Cię meczy i chcesz się wykazać a tu passa na glebę.Lepiej się to trawi bez kibicow.Zauwazyles to pewnie.Obserwatorow 100 ,a podających typy 10-15 a reszta tylko na gotowiźnie.Nie uważam się za TheBesciaka ale jakieś tam pojęcie mam i dam sobie rade ???? .Jeszcze raz pozdro i samych wszystkim bez obrazy ????z nałogiem ciężko wygrać :sweat:
Ja pogralem over 3 kartki @2.2