>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
czaro82 497,3K

czaro82

Użytkownik
... qrwa nie wierzę, Amerykanie grają Finki strielają już 2:0 ciężko im będzie, ale dalej wierzę że są w stanie odwrócić ten mecz

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
1. Odradzam dzisiaj stawiania w Rzymie, cały dzień ma padać, przerwy zbyt dobrze nie wpłynął na zawodników.
2. Korty są bardzo wolne, deszcz może tylko utrudnić, warto iść w tym turnieju w regularnych zawodników, typowych ziemniaków, przebijaków.
3. Jak ktoś chce obstawiać przed meczem to niech sobie daruje, prognoza pogody na najbliższe dni tez nie zachwyca

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
1. Odradzam dzisiaj stawiania w Rzymie, cały dzień ma padać, przerwy zbyt dobrze nie wpłynął na zawodników.
2. Korty są bardzo wolne, deszcz może tylko utrudnić, warto iść w tym turnieju w regularnych zawodników, typowych ziemniaków, przebijaków.
3. Jak ktoś chce obstawiać przed meczem to niech sobie daruje, prognoza pogody na najbliższe dni tez nie zachwyca
Mam tylko kasatkinę 2:0

piotrex007 109,4K

piotrex007

Użytkownik
Niestety ja już rano pograłem dubel Seppi + Shapovalov po kursie 4,2 w LVBET :p

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Mam tylko kasatkinę 2:0
Powinno wejść, wczorajszy kurs na Kontaveit kosmos, zaspałem trochę i zdązylem tylko 1.92 na 2-0.
Dzisiaj bym tak widział gdyby nie deszcz Hsieh, Vesnina, Begu, Bolleli/Fognini, Goffin -1,5seta, Sonego, Seppi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom