witek_1
Użytkownik
Oby ????Odpowiedź jest prosta: Dzisiaj nie ma co grać
Oby ????Odpowiedź jest prosta: Dzisiaj nie ma co grać
Odwagi.Dawaj typy to coś się będzie działo. ???? ????Dla mnie to nie jest śmieszne, bo raczej od Ciebie nikt nie dostanie dobrego typu...o ile jakikolwiek dostanie.Dobrzy typerzy spierd..ją. A takie jak padają to i ja moge sam w ciemno podać. Efekt będzie taki sam.
Lipa tutaj widze sie zadziewa
Oglądałeś może Cuevasa? Kusiło pograć na Cecchinato, ale z logicznego punktu widzenia to był bez szans, a tu proszę 2-1.no nie moge zaprzeczyc ale biorac pod uwage jak slaba jest Schiavone i to ze gra na włsokim turnieju a jak wiadomo włochy to kolebka handlu tenisowego i patrzac jak Dominika ja rozjechała w3cim ..dlatego moja wersja jest po prostu duzo bardziej prawdopodobna ze sobie shadlowały seta. jakbym miał wystawic kursy to na moja wersje gdzies 1.1 a na Twoją tak 7-8. kursy z Pinbetu ????
Kursy lawirują .Coś się powinno dziacDinamo Mińsk do HT @2,9
nie ogladałem ale pograłem pod koniec 3 seta na wŁocha bo czułem ze tak sie skonczy. przeciez najepsze mecze ustawia sie wbrew logice ???? Ramos ktory jest w duzo gorszej formie od Delbonisa tez wynik wbrew logice. a Delbonis jeszcze prowadził z przełamaniem w drugimOglądałeś może Cuevasa? Kusiło pograć na Cecchinato, ale z logicznego punktu widzenia to był bez szans, a tu proszę 2-1.
dołożę po @7,5 powinni już ze 2 strzelićDinamo Mińsk do HT @2,9
w końcówce ????
Gra przeciwko Kanadzie w hokeju to tak jak grać przeciwko Bayernowi w Bundeslidze.
Doskonale wiem, jaka jest przyczyna, byłem wtedy na forum. Chciałem coś sprawdzić.Forum umiera? Gdzie typy np. Prezesa, czy Verno? Czy już tyle wygrali kasy, że im wystarczy? ????
Szkoda, że zabezpieczyłem się zwrotem przy dwóch bramkach i nie grałem linii 2,5, która została pokryta już do przerwy, ale nie ma co być zbyt pazernym Ładny ????Berrettini - Tiafoe / Berrettini win
GKS Tychy - Raków Częstochowa / over 2,0
AKO: 3,83 w LVBET
0:two ????Dukla Praga strzeli
@2.44
0:0Kayseri_Akhisar over 0.5 ht
@2.65