>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
L 45K

lubuszanin

Użytkownik
Dla mnie to nie jest śmieszne, bo raczej od Ciebie nikt nie dostanie dobrego typu...o ile jakikolwiek dostanie.Dobrzy typerzy spierd..ją. A takie jak padają to i ja moge sam w ciemno podać. Efekt będzie taki sam.
Lipa tutaj widze sie zadziewa
Odwagi.Dawaj typy to coś się będzie działo. ???? ????

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
no nie moge zaprzeczyc ale biorac pod uwage jak slaba jest Schiavone i to ze gra na włsokim turnieju a jak wiadomo włochy to kolebka handlu tenisowego i patrzac jak Dominika ja rozjechała w3cim ..dlatego moja wersja jest po prostu duzo bardziej prawdopodobna ze sobie shadlowały seta. jakbym miał wystawic kursy to na moja wersje gdzies 1.1 a na Twoją tak 7-8. kursy z Pinbetu ????
Oglądałeś może Cuevasa? Kusiło pograć na Cecchinato, ale z logicznego punktu widzenia to był bez szans, a tu proszę 2-1.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Oglądałeś może Cuevasa? Kusiło pograć na Cecchinato, ale z logicznego punktu widzenia to był bez szans, a tu proszę 2-1.
nie ogladałem ale pograłem pod koniec 3 seta na wŁocha bo czułem ze tak sie skonczy. przeciez najepsze mecze ustawia sie wbrew logice ???? Ramos ktory jest w duzo gorszej formie od Delbonisa tez wynik wbrew logice. a Delbonis jeszcze prowadził z przełamaniem w drugim

witek_1 587

witek_1

Użytkownik
Forum umiera? Gdzie typy np. Prezesa, czy Verno? Czy już tyle wygrali kasy, że im wystarczy? ????
Doskonale wiem, jaka jest przyczyna, byłem wtedy na forum. Chciałem coś sprawdzić.
Admini, wielkie dzięki za usuwanie wpisów &quot;szczekaczy&quot;.
To są typy na żywo, a nie rozmowy w toku ???? Pany , wracajcie! Dobrych typów potrzeba

piotrex007 118,4K

piotrex007

Użytkownik
Berrettini - Tiafoe / Berrettini win
GKS Tychy - Raków Częstochowa / over 2,0
AKO: 3,83 w LVBET
✅ Szkoda, że zabezpieczyłem się zwrotem przy dwóch bramkach i nie grałem linii 2,5, która została pokryta już do przerwy, ale nie ma co być zbyt pazernym ;) Ładny ✅ ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom