Za malo reputekKtoś zna odpowiedź na moje pytanie?
A na serio?Za malo reputek
Verno od jakiegoś czasu pojawia się na chwilę, podaję z 10 typów i wychodzi. Prezes nie wiemA na serio?
Jesu ludzie przeciez to pod publiczke jest. Akurat kiedy serwowala na mecz ? To jest po to zeby ludziom namacic w glowach chyba.bo teraz gra z kontuzją i.wygrywa??Przeciez Cibulkova doznala kontuzji przy gemie w ktorym serwowala na mecz. Brala medicala.
76-83Yakin Dogu +11,5 1,7
Tyraja chłopaki w robocie zeby miec na....poniedziałek jest ogórkowy dzieńKtoś zna odpowiedź na moje pytanie?
Rownie dobrze mogla sie nabawic jakiegos lekkiego urazu ktory przeszkadzal jej przez te kilka nerwowych gemow - po czasie przyzwyczaila sie i ogarnela mecz. Zaprzeczysz i takiej wersji?Jesu ludzie przeciez to pod publiczke jest. Akurat kiedy serwowala na mecz ? To jest po to zeby ludziom namacic w glowach chyba.bo teraz gra z kontuzją i.wygrywa??
unch:Daria @ 4.14
no nie moge zaprzeczyc ale biorac pod uwage jak slaba jest Schiavone i to ze gra na włsokim turnieju a jak wiadomo włochy to kolebka handlu tenisowego i patrzac jak Dominika ja rozjechała w3cim ..dlatego moja wersja jest po prostu duzo bardziej prawdopodobna ze sobie shadlowały seta. jakbym miał wystawic kursy to na moja wersje gdzies 1.1 a na Twoją tak 7-8. kursy z Pinbetu ????Rownie dobrze mogla sie nabawic jakiegos lekkiego urazu ktory przeszkadzal jej przez te kilka nerwowych gemow - po czasie przyzwyczaila sie i ogarnela mecz. Zaprzeczysz i takiej wersji?
Odpowiedź jest prosta: Dzisiaj nie ma co graćKtoś zna odpowiedź na moje pytanie?