>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
pro100 761

pro100

Użytkownik
Panowie taka sprawa, postawiłem over 1.5 w lidze koreanskiej, skończyło się 0-1 ale william hill rozliczył mi ten zakład bo przez chwilę było tam 1-1 ale gol ostatecznie nie został uznany, ale oni chyba się tego nie dopatrzyli.Myślice że zabiorą mi tą kasę, co by zrobili jakbym wypłacił wszystko i wyzerował konto, bo nie ukrywam że kwota nie mała.

piotrex007 118,4K

piotrex007

Użytkownik
Panowie taka sprawa, postawiłem over 1.5 w lidze koreanskiej, skończyło się 0-1 ale william hill rozliczył mi ten zakład bo przez chwilę było tam 1-1 ale gol ostatecznie nie został uznany, ale oni chyba się tego nie dopatrzyli.Myślice że zabiorą mi tą kasę, co by zrobili jakbym wypłacił wszystko i wyzerował konto, bo nie ukrywam że kwota nie mała.
Jeśli nie skorygują do czasu wypłaty, to ją zrealizują, a potem cofną wygraną i będziesz miał saldo ujemne. Nie wiem tylko, co zrobią potem, bo zagraniczni bukmacherzy, jak całoroczny np. Robili tak, że utrzymywali ten minus jakiś czas, a potem z &quot;dobrej woli&quot; usuwali minus i zapraszali do gry. Polscy bukmacherzy, jak choćby przodujący w tym STS straszy sądami i żąda wpłaty korygującej saldo ujemne ;)

pro100 761

pro100

Użytkownik
Jeśli nie skorygują do czasu wypłaty, to ją zrealizują, a potem cofną wygraną i będziesz miał saldo ujemne. Nie wiem tylko, co zrobią potem, bo zagraniczni bukmacherzy, jak całoroczny np. Robili tak, że utrzymywali ten minus jakiś czas, a potem z &quot;dobrej woli&quot; usuwali minus i zapraszali do gry. Polscy bukmacherzy, jak choćby przodujący w tym STS straszy sądami i żąda wpłaty korygującej saldo ujemne ;)
Tyle u nich zostawiłem że mogli by ten teoretyczny mój minus mi odpuścić.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Porażką z krunic Vinci kończy karierę sportową. Chyba na zawsze będzie zapamiętany jej mecz z Williams na US open. Mądra decyzja bo już brakowało sił na równorzędna walkę.

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
Spoko, polecam się na przyszłość!
Polecam też przejrzeć sobie środki stylistyczne wykorzystywane w tekstach. Na początek - hiperbola.
ale umiec sie madrzyc czy udawac ze sie napisalo jakas bzdure to tez trzeba umiec
????
????
ale te emoty ssą nawet nie ma ????

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
dla dologopolova sukcesem w dzisiejszym meczu jest to jak piłka po jego uderzeniach trafia w kort pod rugiej stronie siatki , a nie zdarza się to za często.. 21 minut i po pierwszym secie, jak tak dalej pójdzie to nie potrwa to nawet 45 minut

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom