Miedwiediew - Haase
Typ: Haase wygra 10. gema w 2. secie
Kurs: 3,3 w LVBET
gratulacje !Witajcie. Nie lubie upubliczniac swojego życia ale skoro w sobotę przedostala się na forum wiadomosc, że powiększy sie moja rodzina to podzielę się radosną informacją. Dziś w nocy urodziła się moja druga córka, żona i dziecko czują się dobrze, wszystko ok. ???? Pozdrowienia, trzymajcie się !
Raczejchce ktoś zobaczyć klauna na korcie ?? niech włączy mecz Haase, co gość tam wyprawia to trzeba zobaczyć. on jest aż tak bez formy lub poprostu jest totalnym idiotą bo innaczej nie da się nazwać jego zachowania przy niektórych zagraniach
tak wygra może ze 3-4 gemy jeszcze bo na nic innego się tu nie zanosi
:Raczej
Dziękuje za spostrzeżenia
Gratki!Witajcie. Nie lubie upubliczniac swojego życia ale skoro w sobotę przedostala się na forum wiadomosc, że powiększy sie moja rodzina to podzielę się radosną informacją. Dziś w nocy urodziła się moja druga córka, żona i dziecko czują się dobrze, wszystko ok. ???? Pozdrowienia, trzymajcie się !
Nozna,
Karvina U21 - Slovacko U21
Powyzej 5.5 @ 2
zobaczylem wlasnie ze wczoraj porownywales leona do kurka, dzieki za darmowa rozrywke po to tutaj wchodzeMiedwiediew - kolejne cudowne dziecko tenisa, które ma siano w głowie.
Btw, gdyby komuś przyszło do głowy obstawiać go na ziemi - jego poruszanie się po mące to jakiś dramat, koleś wygląda, jakby nie umiał biegać.
Spoko, polecam się na przyszłość!zobaczylem wlasnie ze wczoraj porownywales leona do kurka, dzieki za darmowa rozrywke po to tutaj wchodze
Karen Kachanov @ 2.385
1.1.
Spotkanie: Bulleen Lions - Northcote City
Typ: Btts/yes (0:0 HT)
Kurs: 3.00
Bukmacher: Bet365
Stawka: 6j (1-10)
Lub over 1.5 gola po 1.83. Myślę iż mecz zakonczy się remisem ( 1:1)
Powodzenia
2x 2 gole
FC Bulleen Lions - Northcote City FC / over 3,0
Kingston City FC - South Melbourne FC / over 3,0
AKO: 3,64 w LVBET