>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Witajcie. Nie lubie upubliczniac swojego życia ale skoro w sobotę przedostala się na forum wiadomosc, że powiększy sie moja rodzina to podzielę się radosną informacją. Dziś w nocy urodziła się moja druga córka, żona i dziecko czują się dobrze, wszystko ok. ???? Pozdrowienia, trzymajcie się !
gratulacje !

kamilxait 638

kamilxait

Użytkownik
chce ktoś zobaczyć klauna na korcie ?? niech włączy mecz Haase, co gość tam wyprawia to trzeba zobaczyć. on jest aż tak bez formy lub poprostu jest totalnym idiotą bo innaczej nie da się nazwać jego zachowania przy niektórych zagraniach
tak wygra może ze 3-4 gemy jeszcze bo na nic innego się tu nie zanosi
Raczej ✅
Dziękuje za spostrzeżenia

bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
Witajcie. Nie lubie upubliczniac swojego życia ale skoro w sobotę przedostala się na forum wiadomosc, że powiększy sie moja rodzina to podzielę się radosną informacją. Dziś w nocy urodziła się moja druga córka, żona i dziecko czują się dobrze, wszystko ok. ???? Pozdrowienia, trzymajcie się !
Gratki!

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
1.
Spotkanie:
Bulleen Lions - Northcote City
Typ: Btts/yes (0:0 HT)
Kurs: 3.00
Bukmacher: Bet365
Stawka: 6j (1-10)
Lub over 1.5 gola po 1.83. Myślę iż mecz zakonczy się remisem ( 1:1)
Powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +5
T 22,8K

tadzin

Użytkownik
Miedwiediew - kolejne cudowne dziecko tenisa, które ma siano w głowie.
Btw, gdyby komuś przyszło do głowy obstawiać go na ziemi - jego poruszanie się po mące to jakiś dramat, koleś wygląda, jakby nie umiał biegać.
zobaczylem wlasnie ze wczoraj porownywales leona do kurka, dzieki za darmowa rozrywke po to tutaj wchodze

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
zobaczylem wlasnie ze wczoraj porownywales leona do kurka, dzieki za darmowa rozrywke po to tutaj wchodze
Spoko, polecam się na przyszłość!
Polecam też przejrzeć sobie środki stylistyczne wykorzystywane w tekstach. Na początek - hiperbola.
EDIT: Muszę doprecyzować, skoro niektórzy nie potrafią skumać, a chcę być tym razem pewny, że zostanę dobrze zrozumiany, bo ktoś przeczyta Tadzina, pomyśli że gadam głupoty i straci hajs - Miedwiediew naprawdę słabo porusza się po ziemi, przez co ma problem z ustawieniem się i uderzaniem piłki. Przez to skupia się bardziej na uderzeniu, niż kontrolowaniu sytuacji na korcie, a do tego często jest nieprecyzyjny. Do tego mam wrażenie, że przez to więcej biega, bo jeszcze w &quot;międzyczasie&quot; poprawia swoją pozycje.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
No nie wierze co ten Kachanov otiepal no.rece nogi wszystko.opada reaguje jak jakas laska z wta jedna pilka.mu nie wyszla? To sie teraz polami.3 x pod rzad no rzesz kur

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom