>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Przeciez Cibulkova doznala kontuzji przy gemie w ktorym serwowala na mecz. Brala medicala.
Jesu ludzie przeciez to pod publiczke jest. Akurat kiedy serwowala na mecz ? To jest po to zeby ludziom namacic w glowach chyba.bo teraz gra z kontuzją i.wygrywa??

gmark 765

gmark

Użytkownik
Jesu ludzie przeciez to pod publiczke jest. Akurat kiedy serwowala na mecz ? To jest po to zeby ludziom namacic w glowach chyba.bo teraz gra z kontuzją i.wygrywa??
Rownie dobrze mogla sie nabawic jakiegos lekkiego urazu ktory przeszkadzal jej przez te kilka nerwowych gemow - po czasie przyzwyczaila sie i ogarnela mecz. Zaprzeczysz i takiej wersji?
W sumie i z kontuzja tam grala blisko lini i Wloszka przelamala tak naprawde po 1cm oucie.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Rownie dobrze mogla sie nabawic jakiegos lekkiego urazu ktory przeszkadzal jej przez te kilka nerwowych gemow - po czasie przyzwyczaila sie i ogarnela mecz. Zaprzeczysz i takiej wersji?
no nie moge zaprzeczyc ale biorac pod uwage jak slaba jest Schiavone i to ze gra na włsokim turnieju a jak wiadomo włochy to kolebka handlu tenisowego i patrzac jak Dominika ja rozjechała w3cim ..dlatego moja wersja jest po prostu duzo bardziej prawdopodobna ze sobie shadlowały seta. jakbym miał wystawic kursy to na moja wersje gdzies 1.1 a na Twoją tak 7-8. kursy z Pinbetu ????

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
2.
Spotkanie
: Kayserispor - Akhisar Belediye
Typ: Akhisar Belediye over 1.5 gola
Kurs: 2.25
Bukmacher: Bet365
3.
Spotkanie
: AIK - Ostersunds FK