Jesu ludzie przeciez to pod publiczke jest. Akurat kiedy serwowala na mecz ? To jest po to zeby ludziom namacic w glowach chyba.bo teraz gra z kontuzją i.wygrywa??
Jesu ludzie przeciez to pod publiczke jest. Akurat kiedy serwowala na mecz ? To jest po to zeby ludziom namacic w glowach chyba.bo teraz gra z kontuzją i.wygrywa??
Rownie dobrze mogla sie nabawic jakiegos lekkiego urazu ktory przeszkadzal jej przez te kilka nerwowych gemow - po czasie przyzwyczaila sie i ogarnela mecz. Zaprzeczysz i takiej wersji?
W sumie i z kontuzja tam grala blisko lini i Wloszka przelamala tak naprawde po 1cm oucie.
Rownie dobrze mogla sie nabawic jakiegos lekkiego urazu ktory przeszkadzal jej przez te kilka nerwowych gemow - po czasie przyzwyczaila sie i ogarnela mecz. Zaprzeczysz i takiej wersji?
no nie moge zaprzeczyc ale biorac pod uwage jak slaba jest Schiavone i to ze gra na włsokim turnieju a jak wiadomo włochy to kolebka handlu tenisowego i patrzac jak Dominika ja rozjechała w3cim ..dlatego moja wersja jest po prostu duzo bardziej prawdopodobna ze sobie shadlowały seta. jakbym miał wystawic kursy to na moja wersje gdzies 1.1 a na Twoją tak 7-8. kursy z Pinbetu ????
2.
Spotkanie: Kayserispor - Akhisar Belediye Typ: Akhisar Belediye over 1.5 gola Kurs: 2.25 Bukmacher: Bet365 3.
Spotkanie: AIK - Ostersunds FK Typ: AIK over 1.5 gola Kurs: 2.20 Bukmacher: Bet365