psychol32
Użytkownik
Dla mnie trafianie takich kursów to codzienność, a Ty ból dupy masz z tego powodu?Hahaha co za wiesiek
Dla mnie trafianie takich kursów to codzienność, a Ty ból dupy masz z tego powodu?Hahaha co za wiesiek
Zn większość buków to by to potem rozliczyła po mniejszym kursie, jakimś 1.2 czy coś. A te 22,5 rozliczyli normlanie po ponad 2.Wczoraj to był inny przypadek. Coś im się zwiesiło i jeszcze na poczatku 3go seta zakład był możliwy do zagrania tak więc wpadło 1.5k i faktycznie rozliczone poprawnie. Załamali mnie z tym kreczem bo fajny kurs, za fajną stawkę.
Zagrałem z Tobą ten typ i chciałem Ci pogratulować, a potem zapytałem z ciekawości gdzie rozliczają na plus krecz przed ukończeniem seta, żebym też skorzystał. Nie wiedziałem, że mam do czynienia z Bogiem bukmacherki. Gdybym wiedział to przecież w życiu bym nie śmiał pisać. Sorry szefie :cwl:Dla mnie trafianie takich kursów to codzienność, a Ty ból dupy masz z tego powodu?
Żal, run 20:0 :drunk:Te Phoenix mocny dostaje oklep w II kwarcie, mam nadzieję, że jeszcze odwrócą.
Wright, pewnie,bo nie oglądam...Ten mały z numerem 2. w Phoenix gra za kilku, normalnie szacunek.
No dobra, ale co to wnosi do dyskusji?Jak wy to chyba biznesmeni bukmacherki ze Stefanem na czele. Normalnie a jak.
W NLEX robotę robi ten Mountre (chyba dobrze napisałem?).Wright, pewnie,bo nie oglądam...
Nie wygrają dziady,po takim runie 0:20....