U
0
Usunięty użytkownik 147020
Gość
Lipa FlamengoLibertad 1 1.32
over 2,5 1.66
start o 1:15
z brazyli takie
cortinias,Flamengo wygrane i overki 1,5
Tak widze te meczyki na wieczór
![No entry :no_entry: ⛔](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/26d4.png)
Dobranoc miłego piątku i weekendu
Lipa FlamengoLibertad 1 1.32
over 2,5 1.66
start o 1:15
z brazyli takie
cortinias,Flamengo wygrane i overki 1,5
Tak widze te meczyki na wieczór
Brujos,niestety zebali końcówkę i przegrali 78:81...Kosz do gry na nalblizsze godziny ????
Brujos Izalco +2,5 pkt (Salwador)
Taylor Hawks +9,5pkt( hcp za wysokie,) Nzl
Phoenix Fuel...Filipiny
Wszystkie kursy po 1.83.
Ja zawsze mam na następny dzień roboczy, ksiegują koło 12:00, czyli jak złożysz teraz polecenie wypłaty, to koło 15:00 powinieneś mieć, przynajmniej ja zawsze mam przed 15:00 w ING ????Wiadomo ile się obecnie czeka na wypłatę z totolotka?
Shelby Talcott 5.65 za pół godziny. Kurs pewnie jeszcze wzrośnie bo w ciągu 5 minut już dwa razy podskoczył
Gdzie rozliczają krecz na plus bez ukończenia chociaż seta?
Ale jakby 'moja' skreczowała to zakład na minus, bzdura.Bo musi zostać rozegrany 1 set żeby była wygrana po kreczu
Nie masz do czego się przypierdalać? Poszukaj sobie a znajdziesz.Gdzie rozliczają krecz na plus bez ukończenia chociaż seta?
Hahaha co za wiesiekNie masz do czego się przypierdalać? Poszukaj sobie a znajdziesz.
Wygrała więc jest![]()
Hehe, klasyka. Akurat w óni gram i zakłady rozliczają fair. Nawet wczoraj ktoś tu podawał over gemowy przy praktycznie pewnych 3 setach i rozliczyli na plus normalnie ????Ale jakby 'moja' skreczowała to zakład na minus, bzdura.
under grałem 194,5 a było nawet 198,5Ja pierdziele, Hawks ze stanu 80:82 na 3 min do końca robi 92:82, jak żyć....
Wczoraj to był inny przypadek. Coś im się zwiesiło i jeszcze na poczatku 3go seta zakład był możliwy do zagrania tak więc wpadło 1.5k i faktycznie rozliczone poprawnie. Załamali mnie z tym kreczem bo fajny kurs, za fajną stawkę.Hehe, klasyka. Akurat w óni gram i zakłady rozliczają fair. Nawet wczoraj ktoś tu podawał over gemowy przy praktycznie pewnych 3 setach i rozliczyli na plus normalnie ????