wlkp1922
Użytkownik
Ode mnie na noc Coritiba DNB + Capiata vs Nacional o 2.5 @ 3.71 1/10 lvbet
Ode mnie na noc Coritiba DNB + Capiata vs Nacional o 2.5 @ 3.71 1/10 lvbet
Za oszustwa podatkowe ????Za co AKA SHAKAL dostał bana?
Czekam że zniecierpliwoscia na ten mecz. Japończycy są trochę nieprzewidywalni i zapier... po boisku do ostatniej minuty. Dawno nie oglądałem meczu w ich wykonaniu i jestem bardzo ciekaw ich euroazjatyckiego stylu. Dużo ostatnio się o nich pisało również w kontekście trenera, zwolnili typa 2 miechy przed mundialem... Osobiście będę wyczekiwał bramek, ale tak jak napisałem, Japonia jest w tej chwili zagadką. Obejrzę to spotkanie pod kątem ich pierwszego meczu w grupie z Kolumbią, bo 1.70 w tej chwili na Kolumbijczykow to dla mnie najlepszy bet bet pszej kolejki mundialu i dzisiaj sobie to zweryfikujeJaponia - Ghana 2 @ 4.97 Rzadko typuję piłkę ale... oni tak poważnie?
Tylko, ze akurat Pan Szlachcic na prawde siadały kupony i ten kto miał jeszcze swoją wiedze na prawde mogł niezle zarabiac a zazwyczaj jak czytalem i szedłem w strone typow Shakala to był zawszeJa tak ???? a pamiętacie takiego typa "Pan Szlachcic"? Pewnego razu namawiał mnie na abo za 4 stówki... Może to też był Shakal ????
mysle podobnie , wstawiłem to tylko dla tego ze to najprawdopodobniej jest przyczyna a dokładnie to wyikajaca z tego wczorejsza dyskusja w dziale atpTemat stary jak świat, typy w dziale tenisowym podaje dobre a reszta mi obojętna. Jak ktoś jest idiotą to i tak nim pozostanie.
Zobacz godz we flashscore herbert 12:30 reszta chyba tezTylko, ze akurat Pan Szlachcic na prawde siadały kupony i ten kto miał jeszcze swoją wiedze na prawde mogł niezle zarabiac a zazwyczaj jak czytalem i szedłem w strone typow Shakala to był zawsze
PS: wczorajsze mecze z ATP zostana rozegrane teraz jako pierwsze o 11 czy w pozniejszych porach gdzie jest takie info moze ktoś ma z twittera badz innej social media
Trochę mam obaw co do tego undera,Phoenix, lubi ostro ceglic.tomek80 ruszasz coś z filipin? Np. Over 206.5 @1.86 w meczu Phoenix?
Dodatkowo KS Kielce jakieś handi może do gry? ????
Ok, gram: over 204.5 Phoenix - San miguel + Kielce - 3.5. [email protected]
Trochę mam obaw co do tego overa,Phoenix, lubi ostro ceglic.
raczej bym poczekał i jeśli Halep przegra seta to zagrał na Rumunkę, ale to tylko moje zdanie, raczej nie ruszę tego meczuRISKE przełamała Halep. Myślicie, że można pograć coś w jej stronę po @3.90?
Ale widać, że Halep dalej kompletnie bez formy. Wątpię, że to ugra w takim stanie. Oglądałem ostatnio finał RISKE i to była żenada w jej wykonaniu, ale dziś widać, że Halep to jeszcze gorzej...raczej bym poczekał i jeśli Halep przegra seta to zagrał na Rumunkę
I to duży. Można to nazwać pogromem.nie ogladam wiec nie wiem, ale patrzac na wynik z flashscore to rzeczywiscie Halep dostaje oklep