pewniak1992
Użytkownik
--Francja u21 - bts 2 połowa @3,4
--Francja u21 - bts 2 połowa @3,4
Znam to forum od drugiej strony, widziałem co było kasowane i z jakiego powodu, kto dostawał ostrzeżenie czy bana i uwierz, nie chce mi się tłumaczyć jak bardzo Twoja teoria jest błędna bo poziom głupoty jaki momentami tutaj panował potrafił może nie tyle szokować co żenować.ten temat był przerabiany wiele razy, po prostu nastapił konflikt interesów , buki płaciły za reklamy i naganianie na otwieranie kont i wpłacanie kasy przez nowych graczy ale w zamian chciały wyciszania userów ktrórzy znali sie na rzeczy i nie poszli na współprace z bukami stąd bany i kasowanie postów z typami najlepszych graczy , biznes jak kazdy inny
Ja przeszedłem tą samą drogę co Ty. Ciężko o fachowców i atmosferę profesjonalizmu z jednego powodu. Z polską mentalnością nie ma szans, aby ktoś coś robił dłużej za free i wkładał w to serce. Każdy chce być bardziej cwany od drugiego i wykiwać kogoś. Może to się kiedyś zmieni.... tak samo może kiedyś społeczeństwo zrozumie czym jest jazda na zamek w korkach....póki co jesteśmy jednym krajem w Unii, który tego nie ogarnia ????Znam to forum od drugiej strony, widziałem co było kasowane i z jakiego powodu, kto dostawał ostrzeżenie czy bana i uwierz, nie chce mi się tłumaczyć jak bardzo Twoja teoria jest błędna bo poziom głupoty jaki momentami tutaj panował potrafił może nie tyle szokować co żenować.
ja nie pisze o durnych postach chamstwie prostactwie tylko o kasowaniu postów dobrych graczy gdy ten dział był jeszcze w innym miejscu,Znam to forum od drugiej strony, widziałem co było kasowane i z jakiego powodu, kto dostawał ostrzeżenie czy bana i uwierz, nie chce mi się tłumaczyć jak bardzo Twoja teoria jest błędna bo poziom głupoty jaki momentami tutaj panował potrafił może nie tyle szokować co żenować.
9.
Spotkanie: Ayacucho - Cajamarca
Typ: Cajamarca over 1.5 gola (1:1 HT)
Kurs: 2.10
Bukmacher: Bet365
Dziś: 4/4
Powodzenia
Wiesz z czego to wynika? Kiedyś jak pisało się analizę to się do tego przykładaliśmy, składy, osłabienia, serie, wiadomości z klubu, zagraniczne fora, starałeś się jak najrzetelniej do tego podejść. Tylko że duże grono nie rozumie tego że możesz mieć 10 argumentów za typem który nie wejdzie przez czynnik ludzki jak pojedynczy błąd czy zwykły przypadek. Kiedyś nie było reputy, był taki ogólny szacunek forum jak trafiłeś wysoki kurs nie fartem na live a analizą i rozpracowaniem zdarzenia pre match. Choć nie mam nic przeciwko i temu bo umiejętność wyciągania wniosków przy obserwacji zdarzenia jest też ważna i daje zarobić, ale jednak więcej czasu i pracy poświęcało się na rozpracowanie typu przed jego początkiem. Teraz analiza kończy się na spisaniu sytuacji z tabeli z flaschcora. Na palcach jednej ręki policzyć można tych, którym chce się więcej. Szkoda, że tych którzy potrafią wytknąć błędy i wylać żale nie wnosząc nic od siebie jest zdecydowanie więcej.Ja przeszedłem tą samą drogę co Ty. Ciężko o fachowców i atmosferę profesjonalizmu z jednego powodu. Z polską mentalnością nie ma szans, aby ktoś coś robił dłużej za free i wkładał w to serce. Każdy chce być bardziej cwany od drugiego i wykiwać kogoś. Może to się kiedyś zmieni.... tak samo może kiedyś społeczeństwo zrozumie czym jest jazda na zamek w korkach....póki co jesteśmy jednym krajem w Unii, który tego nie ogarnia ????
+240 oznacza kurs 3,40Czy wie ktoś co oznacza sposób podawania typu w baseballu w poniższy sposób? Przeglądam jakieś zagraniczne forum i za nic nie mogę tego zrozumieć. Oczywiście nazwa drużyny w skrócie, ale co te linie oznaczają?
CWS +240
Balt -115
Dzięki, a jak to policzyć? I czemu jedno to plus drugie to minus?+240 oznacza kurs 3,40
-115 oznacza kurs 1,869
Jest to amerykański sposób zapisywania kursów.
liczy sie yeld a nie wypociny Twoj argument co z tego ze zapodasz świetna analizę a bład 1 jeden bedzie decydowac o wyniku swego czasu chyba 1 pierwsze forum o bukmacherce w polsce mecz.pl koles zapodawal typy bardzo trafne a jego analiza lol na stadion gospodarzy przyjdzie około 10 tys a gosci ma byc 200 ito rozkminiał yeld to sie liczyWiesz z czego to wynika? Kiedyś jak pisało się analizę to się do tego przykładaliśmy, składy, osłabienia, serie, wiadomości z klubu, zagraniczne fora, starałeś się jak najrzetelniej do tego podejść. Tylko że duże grono nie rozumie tego że możesz mieć 10 argumentów za typem który nie wejdzie przez czynnik ludzki jak pojedynczy błąd czy zwykły przypadek. Kiedyś nie było reputy, był taki ogólny szacunek forum jak trafiłeś wysoki kurs nie fartem na live a analizą i rozpracowaniem zdarzenia pre match. Choć nie mam nic przeciwko i temu bo umiejętność wyciągania wniosków przy obserwacji zdarzenia jest też ważna i daje zarobić, ale jednak więcej czasu i pracy poświęcało się na rozpracowanie typu przed jego początkiem. Teraz analiza kończy się na spisaniu sytuacji z tabeli z flaschcora. Na palcach jednej ręki policzyć można tych, którym chce się więcej. Szkoda, że tych którzy potrafią wytknąć błędy i wylać żale nie wnosząc nic od siebie jest zdecydowanie więcej.
wspomniałeś bukmacherka zdarzenie losowe i wszystko w temacieKiedyś śledziłem mecze po 20h dziennie i o każdej porze mozna było spotkac fachowców. Głupie wpisy dla niektórych, ze tenisista ma odcisk na pepku, brał medicala itp. lykalem jak młody pelikan i wykorzystywalem info na następny dzień. Teraz mozna jedynie przeczytać ze wszystkie mecze sa sprzedane...
W innych sportach rzadko kto analizuje np. kto kogo kryje na boisku, czy to w koszykówce czy piłce, kto moze dostać kartkę a kto sraczki przed rywalem itp.
Co prawda nie zawsze sie to sprawdza ale analizy obiektywne były.
W sobotę typowalem tak pojedynek Arnold vs Ronaldo i Marcelo be Salah. Niestety Ramos zepsuł ten spektakl i Salaha nie trzeba bylo juz pilnować a ranoldo zagrał koope... Argumenty były dobre ale zdarzenie losowe spowodowało ze wszelkie analizy można sobie wsadzić... ale nie powoduje to że zaczynam szukać typów na podstawie flasha ????
Myślę ze takie szukanie betow jest lepsze niż granie na podstawie tabeli.
Tez czasami puszcze taśmę z faworytami ale to najczęściej jak mi sie nie chce szukać i jestem zmęczony po pracy.
Tutaj na forum nie czasu zazdrościć innym ze wygrali tylko szukać drogi ktora pozwoli samemu zarobić.
No i pięknie ????Tunezja u23 - Egipt u23 over 2.5 @1.60