IziPuławy @2.3
Gwardia już bez Zadury, który napędzal gre Opolan.
++Dhofar 0,5 ft @3,00
Było ponad 4 w pierwszej kwarcieMamy to.
Dzie taki kurs wystawiac....
Handi +16.5 do gry na argentynki?Było ponad 4 w pierwszej kwarcie
Jestem na tym forum już jakiś czas, od zwykłego usera, po vipa, moda itd, ale mam wrażenie że z każdym miesiącem jest gorzej. Kiedyś, lata temu, jak zaczynałem wkręcać się w hokejowy dział było dużo więcej starszych typerów z dużą wiedzą, kilku młodych pasjonatów, dziś już chyba fox czy Vader są zapomniani ale wtedy liczyła się wiedza i golenie buka. Działy wyglądały na poziomie, spore grono miało coś mądrego do powiedzenia, merytoryczne posty, sensowne analizy. A dziś to forum zdycha. Osób które mają pojęcie o czym piszą jest garstka, działy kuleją bo nikomu się nie chce, ale wszędzie ten płacz o repute czy vipa. Jakby o było najważniejsze. Szkoda.Lubuszanin ja juz dawno jestem VIP-em, tylko nieoficjalnie. !!! Teraz miało być mianowanie oficjalne ????
JAK Otrzymam oficjalną informację PRIV od moda, że za miesiąc lub dwa bedę w VIP jak spełnię okreslone warunki to mogę sie zastanowić nad prowadzeniem tematu nadal. Ale pisanie chyba lub zobaczymy za 1-2 miesiące to wtedy na bank nie będę prowadził .
Do mnie wczoraj gość na priv pisze ze trafił w dziale tenis kurs 3 i czy dam mu repute :cwl:Jestem na tym forum już jakiś czas, od zwykłego usera, po vipa, moda itd, ale mam wrażenie że z każdym miesiącem jest gorzej. Kiedyś, lata temu, jak zaczynałem wkręcać się w hokejowy dział było dużo więcej starszych typerów z dużą wiedzą, kilku młodych pasjonatów, dziś już chyba fox czy Vader są zapomniani ale wtedy liczyła się wiedza i golenie buka. Działy wyglądały na poziomie, spore grono miało coś mądrego do powiedzenia, merytoryczne posty, sensowne analizy. A dziś to forum zdycha. Osób które mają pojęcie o czym piszą jest garstka, działy kuleją bo nikomu się nie chce, ale wszędzie ten płacz o repute czy vipa. Jakby o było najważniejsze. Szkoda.
Do mnie również, zapewne ten sam.Mi też ????
Dziś sobie pogralemDroghead__Bluebell over 3.5
@ 3.10
Mi tez. Dalem mu niech ma.Mi też ????
Tu nie chodzi o nagrode. To dodatek. Za pol roku moze sie dowiecie po co jest VIP...pożyjemy zobaczymy.Na serio ktoś robi dymy o 50 zł nagrody z forum? xD
ten temat był przerabiany wiele razy, po prostu nastapił konflikt interesów , buki płaciły za reklamy i naganianie na otwieranie kont i wpłacanie kasy przez nowych graczy ale w zamian chciały wyciszania userów ktrórzy znali sie na rzeczy i nie poszli na współprace z bukami stąd bany i kasowanie postów z typami najlepszych graczy , biznes jak kazdy innyJestem na tym forum już jakiś czas, od zwykłego usera, po vipa, moda itd, ale mam wrażenie że z każdym miesiącem jest gorzej. Kiedyś, lata temu, jak zaczynałem wkręcać się w hokejowy dział było dużo więcej starszych typerów z dużą wiedzą, kilku młodych pasjonatów, dziś już chyba fox czy Vader są zapomniani ale wtedy liczyła się wiedza i golenie buka. Działy wyglądały na poziomie, spore grono miało coś mądrego do powiedzenia, merytoryczne posty, sensowne analizy. A dziś to forum zdycha. Osób które mają pojęcie o czym piszą jest garstka, działy kuleją bo nikomu się nie chce, ale wszędzie ten płacz o repute czy vipa. Jakby o było najważniejsze. Szkoda.