>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
tentyp1 523

tentyp1

Użytkownik
Jezuuu co te Polki robią, jak można nie atakować piłek tylko kiwać 3 razy z rzędu
ja pierdole tyle piłek mają i gruz w gaciach również.

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Panowie i Panie. Z przykrością informuję, że ZAMYKAM temat mimo, że naprawdę polubiłem prowadzenie go i inni mogli skorzystać !!!
Powodem jest BRAK akceptacji przez moderatorów przeniesienia mojego tematu do działu VIP.
Mimo imponujących statystyk prowadzenia tematu przez 2 miesiące mam odmowę.
Temat był przejrzysty, można kilka rzeczy poprawić, ale jak nie chcą to ich strata i strata dla kilku, kilkunastu a może i więcej typerów.
Jak tak ma wyglądać reaktywacja działu VIP to powodzenia Panowie.....

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Pany, bo nie mam siły czytać. Dziś jednym okiem oglądałem Eurosport z pl komentarzem, reklamami itd i w przerwach była pokazywana reklama bet-at-home. Dostali licencje?

verno 762,6K

verno

Znawca - Hokej
Pany, bo nie mam siły czytać. Dziś jednym okiem oglądałem Eurosport z pl komentarzem, reklamami itd i w przerwach była pokazywana reklama bet-at-home. Dostali licencje?
Nie chcę wprowadzać w błąd ale możliwe że ta reklama pojawia się bo eurosport jest nadawany z innego kraju gdzie jest &quot;legalny&quot; kiedyś tka było z reklamami pokerstars.

egreg 942

egreg

Użytkownik
Panowie i Panie. Z przykrością informuję, że ZAMYKAM temat ...
Ależ się uparł , więcej cierpliwości a w końcu byś się doczekał...I tak wszyscy co widzieli, chętnie zapewne odwiedzali temat i wynagradzali reputami.

afrykamen 2,2K

afrykamen

Użytkownik
Panowie i Panie. Z przykrością informuję, że ZAMYKAM temat mimo, że naprawdę polubiłem prowadzenie go i inni mogli skorzystać !!!
Powodem jest BRAK akceptacji przez moderatorów przeniesienia mojego tematu do działu VIP.
Mimo imponujących statystyk prowadzenia tematu przez 2 miesiące mam odmowę.
Temat był przejrzysty, można kilka rzeczy poprawić, ale jak nie chcą to ich strata i strata dla kilku, kilkunastu a może i więcej typerów.
Jak tak ma wyglądać reaktywacja działu VIP to powodzenia Panowie.....
A co tam takiego fajnego jest w tym dziale VIP bo nie mam pojecia :rolleyes:

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
kris_nh daj spokój, masz dobre statystyki to to jest najważniejsze, dział VIP przyjdzie prędzej czy później. Wytrzymasz bez typowania Mistrzostwa Świata? eeee ;)

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
kris_nh daj spokój, masz dobre statystyki to to jest najważniejsze, dział VIP przyjdzie prędzej czy później. Wytrzymasz bez typowania Mistrzostwa Świata? eeee ;)
będę typował zza firany, przykro mi ???? typował będę tak czy siak. Spiszę sobie cały czerwiec na kartce i zobaczę co mi wyjdzie. Typu już w temacie nie podam....
A co tam takiego fajnego jest w tym dziale VIP bo nie mam pojecia :rolleyes:
np. możliwa nagroda ........ wtedy jest większa mobilizacja

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom