mrbrightside
Użytkownik
i pyykStakhovsky mecz 1.8
i pyykStakhovsky mecz 1.8
Ehh ale Nasze są marne . Kilka razy miały już 2 pkt przewagi i nie wykorzystały tego .Polki drugi set @2,59 w 1xbet przy 11:10 dla Naszych.
Nie chcę wprowadzać w błąd ale możliwe że ta reklama pojawia się bo eurosport jest nadawany z innego kraju gdzie jest "legalny" kiedyś tka było z reklamami pokerstars.Pany, bo nie mam siły czytać. Dziś jednym okiem oglądałem Eurosport z pl komentarzem, reklamami itd i w przerwach była pokazywana reklama bet-at-home. Dostali licencje?
Ależ się uparł , więcej cierpliwości a w końcu byś się doczekał...I tak wszyscy co widzieli, chętnie zapewne odwiedzali temat i wynagradzali reputami.Panowie i Panie. Z przykrością informuję, że ZAMYKAM temat ...
21.30Orientuje się ktoś do której godziny grają na Paryskich kortach? 21 ? 21:30 ?
A co tam takiego fajnego jest w tym dziale VIP bo nie mam pojeciaPanowie i Panie. Z przykrością informuję, że ZAMYKAM temat mimo, że naprawdę polubiłem prowadzenie go i inni mogli skorzystać !!!
Powodem jest BRAK akceptacji przez moderatorów przeniesienia mojego tematu do działu VIP.
Mimo imponujących statystyk prowadzenia tematu przez 2 miesiące mam odmowę.
Temat był przejrzysty, można kilka rzeczy poprawić, ale jak nie chcą to ich strata i strata dla kilku, kilkunastu a może i więcej typerów.
Jak tak ma wyglądać reaktywacja działu VIP to powodzenia Panowie.....
EgoA co tam takiego fajnego jest w tym dziale VIP bo nie mam pojecia
będę typował zza firany, przykro mi ???? typował będę tak czy siak. Spiszę sobie cały czerwiec na kartce i zobaczę co mi wyjdzie. Typu już w temacie nie podam....kris_nh daj spokój, masz dobre statystyki to to jest najważniejsze, dział VIP przyjdzie prędzej czy później. Wytrzymasz bez typowania Mistrzostwa Świata? eeee
np. możliwa nagroda ........ wtedy jest większa mobilizacjaA co tam takiego fajnego jest w tym dziale VIP bo nie mam pojecia