>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Ma ktoś taki problem, że został wylogowany z flashscore i przy próbie logowanie dostaje informacje, że konto nie istnieje?

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Ma ktoś taki problem, że został wylogowany z flashscore i przy próbie logowanie dostaje informacje, że konto nie istnieje?
Widzę, że mnie wylogowuje co jakiś czas, ale mogę się ponownie zalogować. Może masz jakieś stare dane zapisane czy coś w podpowiadaczkach, może wyczyść ciastka?

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Widzę, że mnie wylogowuje co jakiś czas, ale mogę się ponownie zalogować. Może masz jakieś stare dane zapisane czy coś w podpowiadaczkach, może wyczyść ciastka?
Na telefonie też mam to samo. Nie wiem, czy to nie przez to całe RODO.

piotrex007 121,7K

piotrex007

Użytkownik
Tak, dokładnie takie coś stało mi się jakieś 10 minut temu, gdy włączyłem aplikację i pojawiła się informacja o wylogowaniu i nie mogę się z powrotem zalogować ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Oglądacie tych japońców ? jest szansa na gola do przerwy ?
niestety nie, ale napad Japsow słaby personalnie. W eliminacjach też męczyli się strasznie (mimo 1 miejsca) no i nowy trener, jak dla mnie niezbyt utytułowany.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Nie no Chardy sobie jaja robi chyba mial 5 brejkpointow przy serwisie Berdycha ktorych nie wykorzystuje a teraz sam.sie.lamie. cos mi tu smierdzi

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom