Widzę, że mnie wylogowuje co jakiś czas, ale mogę się ponownie zalogować. Może masz jakieś stare dane zapisane czy coś w podpowiadaczkach, może wyczyść ciastka?Ma ktoś taki problem, że został wylogowany z flashscore i przy próbie logowanie dostaje informacje, że konto nie istnieje?
Na telefonie też mam to samo. Nie wiem, czy to nie przez to całe RODO.Widzę, że mnie wylogowuje co jakiś czas, ale mogę się ponownie zalogować. Może masz jakieś stare dane zapisane czy coś w podpowiadaczkach, może wyczyść ciastka?
Tak, dokładnie takie coś stało mi się jakieś 10 minut temu, gdy włączyłem aplikację i pojawiła się informacja o wylogowaniu i nie mogę się z powrotem zalogować ????Ma ktoś taki problem, że został wylogowany z flashscore i przy próbie logowanie dostaje informacje, że konto nie istnieje?
Waleczni ale bez pomysłu na składna akcje...Oglądacie tych japońców ? jest szansa na gola do przerwy ?
niestety nie, ale napad Japsow słaby personalnie. W eliminacjach też męczyli się strasznie (mimo 1 miejsca) no i nowy trener, jak dla mnie niezbyt utytułowany.Oglądacie tych japońców ? jest szansa na gola do przerwy ?
Japonia - Ghana over 5.5 rogów do HT @1.79