>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [74]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Ostatni typek na nocke niema co Hokej rano dał zarobić teraz nie trudno ręczna zarobi musi bo grubas idzie
FH Hafnarfjordur - Selfoss 1 1.53
FH Hafnarfjordur - Selfoss -1,5 1 1.77
⛔ i to tak jest jak dobrze idzie potem nocka partaczy :headbang::dntlck: tak zawsze mam niestety ????
Musze pomnożyć ostatni grosz na piłce jakimś overku ,ma ktoś coś fajnego kurs obojetnie jaki
Dziękuje

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Człowiek sobie pograł over 1.5 Juve i dołożył na podbitkę over 0.5 w gównolidze i teraz cierpi. Kiedy ja się oduczę grać tej pseudo ligi. Ech.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
czechy 1.52
usa 1.35
ako 2.05
takie coś też gram na 1 kuponie
i pojedyńcze meczyki
1 tercja usa over 1,5 1.81
over 5,5 1.90
over 4,5 1.43
Tak widze na 20:15
Powodzenia będe na Hokeju o 20
Ako ⛔
tylko Usa wygrała
Overy ⛔
1 tercja ⛔
nie moge tego przeboleć coś zabrał hokej nocny to co zarobił po południowy
Dzisiaj tragedja ,już pierdolłem 1 mecz
Union La Calera - Audax Włoskio over 1,5 1.22 i co ma być to będzie
darts VADE 1.45

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Lech miał wszystko żeby mieć mistrza w tej Naszej kopanej. Teraz gorzej to gra chyba tylko Lechia. Legia po raz kolejny.
Moskal w Sandecji poszedł po rozum do głowy. Baran, Brzyski i Centarski out. Uwielbiam tych starych wyjadaczy, którzy nie jeden zespół już spuścili a później transferek i powrót do ekstraklapy.
Drugą ekstraklapa jeszcze lepsza. Tam co druga ekipa ma wyjebane na awans. Na czele jak każdego roku Gieksa i Chojnice.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
No niestety zaksa daje ciała i przegrywa mistrzostwo. Ile znaczyl frajersko oddany 2 set. Dziś z 10 typów weszlo 8. Nie weszły tylko mecze siatkówki. Jednak dzięki basicowi dzień na duży plus.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom