>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [74]

Status
Zamknięty.
D 319

defox

Użytkownik
Ogladam codziennie mecze Adriana Menendeza i mam dziwne wrazenie ze on ten turniej ma wygrac za wszelka cene. Gosc jest strasznie slaby, meczy sie niemilosniernie - ostatnio Felipe Mantila z 600 miejsca mial w 3 secie 5 3 i 4015 przy swoim serwisie i oddal mecz. To samo wczoraj King. Pierwszy set wygladal normlanie, przede wszsytkim King gral normlanie i gladko wygral. W drugim na poczatku mial 40 0 na przelamanie, nie przelamal i przegral seta do 0 ???? W 3 przelamal na poczatku po czym oddal z 40 0.
Dzisiaj Adrianek gra z Petrovicem ktory mial przelamanie na pcozatku 2 (1 wygral), co wiecej Menendez jest chyba kontuzjowany bo kustyka, no i co sie stalo? Petrovic mogl spokojnie zamknac seta ale sie polamal i przegral. Kursy na Adriana byly juz po 6 (ze wzgledu na widoczna kontuzje), ale ja jestem niemal pewien ze gosc bierze ten turniej. To jest w koncu meksyk

D 319

defox

Użytkownik
hehehe no i sie nie pomylilem, zobaczcie sobie na przebieg 3 seta jakie zwroty akcji;D: ???? dodam tylko ze adrianek na jednej nodze wygral ten mecz, tzn sam sie wygral ????

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Astralis wygra finał 1.85 przy stanie 1:0 dla Faze. To była najlepsza mapa Faze a i tak była dogrywka, Astralis lepsze taktyki, lepszy mappool no a skillowo mocno podobnie. Rain na cache dobrze ale nie utrzyma tego natomiast w Astralis dupreeh jakoś słabo no i device zaczął od 0/8 także teraz się obudzą . Powodzonka

tnf 253

tnf

Użytkownik
To co zrobił NeoPhoenix z japońskiego kosza to istny sabotaż. 90:82 w ostatniej minucie i skończyło się 90:92 ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom