uzytkownik-76505
Użytkownik
16-5Szkoda że na pierwszej mapie Mous nie zagrało tak jak teraz...
Astralis (-3,5) - Mous na ostatniej mapie po @1,85
16-5Szkoda że na pierwszej mapie Mous nie zagrało tak jak teraz...
Astralis (-3,5) - Mous na ostatniej mapie po @1,85
Dlaczego tak sądzisz? Bo Włoch wygrał pierwszego seta a przegra mecz? Siedzisz na trybunach i widzisz coś podejrzanego bo transmisji chyba nie ma. A poza tym nie wiedziałem że są jeszcze ludzie którzy grają mecze juznego.Juzny z Berretinim waleczek
Dobrze ze pogralem wczoraj bo kurs byl elegancki. Dzis to juz ochlapy zostalygładko????
Przepraszam nie ten post :facepalm:Na dziś próbuje takie coś
Brengle +1,5 seta @1,79
Bogdan +1,5 seta @1,42
Kohlschreiber 2:0 @1,7
Congeliano - vakifbank o3,5 seta @1,52
Zaksa @1,5
Ako: 8,66
Lekko też można Daniel +1,5 seta @1,97
Rc Cannes @1,75 siatka kobiet
2-2zaraz szwajcarja zaczyna ja pograłem 2 opcje
over 3,5 i 4,5
4,5 1.62
3,5czekamy na Szwajcarje over 4,5 1.62
1 tercja można pograć za drobne 1,5 1.90
troszke duży kurs dali ale za minimalną stawke można pograc czyli tak za 100
Powodzenia
grubo pograne 3,5 1.26
4,5 -za troszke
i ciągle spada z @2,35 (a jakiegoś wałka nie zrobią?)Khimiki dziś w Saratovie, bez Shveda, Gila,Markovica, bardzo powazne osłabienia, 3 kluczowych zawodników. Z reguły nie lubie grac takich spotkań, bo się pewnie internety rzucą, ale myślę,ze gospodarze to wygrają.
Kurs slaby,ale zawsze 1.60
Jak przegrają, to znaczy,ze był wałeki ciągle spada z @2,35 (a jakiegoś wałka nie zrobią?)
Ivashka @2.38
Kartki już naStoke City @2.58
Over 3.5 ŻK @1.72
Dałem HT/FT 1/1 po 1.98. ThanksJak przegrają, to znaczy,ze był wałek
Ja pogralem po 1,55, oslabienia poważne, w sumie chyba bez 5 zawodników grają.
Nie.gralem.meczu tylko sledzilem.na livescorze i biorac pod uwage wlasnie kto gral plus przedmeczowe kursy plus przbieg meczu dla mnie ewidenty handel ????Dlaczego tak sądzisz? Bo Włoch wygrał pierwszego seta a przegra mecz? Siedzisz na trybunach i widzisz coś podejrzanego bo transmisji chyba nie ma. A poza tym nie wiedziałem że są jeszcze ludzie którzy grają mecze juznego.