Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Khimiki dziś w Saratovie, bez Shveda, Gila,Markovica, bardzo powazne osłabienia, 3 kluczowych zawodników. Z reguły nie lubie grac takich spotkań, bo się pewnie internety rzucą, ale myślę,ze gospodarze to wygrają.
Kurs slaby,ale zawsze 1.60
Dlaczego tak sądzisz? Bo Włoch wygrał pierwszego seta a przegra mecz? Siedzisz na trybunach i widzisz coś podejrzanego bo transmisji chyba nie ma. A poza tym nie wiedziałem że są jeszcze ludzie którzy grają mecze juznego.
Bundesliga nożna, eintracht-hsv 2 DNB @2.75
Zablokowałem konto na b365. Okres blokady minął. Moge sie zalogować ale nie moge zrobic depozytu. W pomocy powiedzieli, ze musza zaaranżować rozmowę telefoniczna, mająca trwać jakues 15 minut.
Co oni tam moga chcieć ode mnie??
Ktos miał cos takiego??
czekamy na Szwajcarje over 4,5 1.62
1 tercja można pograć za drobne 1,5 1.90
troszke duży kurs dali ale za minimalną stawke można pograc czyli tak za 100
Powodzenia
grubo pograne 3,5 1.26
4,5 -za troszke
Khimiki dziś w Saratovie, bez Shveda, Gila,Markovica, bardzo powazne osłabienia, 3 kluczowych zawodników. Z reguły nie lubie grac takich spotkań, bo się pewnie internety rzucą, ale myślę,ze gospodarze to wygrają.
Kurs slaby,ale zawsze 1.60
Dlaczego tak sądzisz? Bo Włoch wygrał pierwszego seta a przegra mecz? Siedzisz na trybunach i widzisz coś podejrzanego bo transmisji chyba nie ma. A poza tym nie wiedziałem że są jeszcze ludzie którzy grają mecze juznego.
Nie.gralem.meczu tylko sledzilem.na livescorze i biorac pod uwage wlasnie kto gral plus przedmeczowe kursy plus przbieg meczu dla mnie ewidenty handel ????
A swoja droga co.sie.stalo Chungowi ze go niemiec tak.klepie mimo.swietnego poczatki koreanca?+