no jendak nie minusssoj chyba lisek Davidek chce opchnac seta mlodemu grekowi 2 set TSitsipas kurs 2,1
Pytanie czemu nic nie odrobili w 2 kwarciePo 2.65? Przecież CSKA to 8pkt odrobi w 2 minuty
Udało się złapać po trochę większym kursie jak Górnik rzucił na 23-19Vive Kielce @2.50 (ręczna)
Tyle ile fabryka dała!
Bo mają jeszcze 20 minut na to, ostatnio z Crveną też jakoś 8 dostawali do połowy a potem w 3 od razu praktycznie ich dojechali. Ten kurs teraz jest po prostu śmieciowyPytanie czemu nic nie odrobili w 2 kwarcie
słabiutkoPEC Zwolle strzeli do HT @3,5
Prosto, łatwo, przyjemnieVive Kielce @2.50 (ręczna)
Tyle ile fabryka dała!
1x do gry ?Oho Barca słaby skład, ciekawe czy dadzą radę
Kurs smieciowy, ale ja bym tu nic nie grał, bo goście dobrze wyglądają.Bo mają jeszcze 20 minut na to, ostatnio z Crveną też jakoś 8 dostawali do połowy a potem w 3 od razu praktycznie ich dojechali. Ten kurs teraz jest po prostu śmieciowy
Ale ja nie mówię, żeby coś grać. A już napewno Khimki po 2.65 A jak widzisz dzisiaj drugi mecz z Euroligi?Kurs smieciowy, ale ja bym tu nic nie grał, bo goście dobrze wyglądają.
Moim zdaniem najlepiej tutaj dać BTS bo każdy może wygrać, ale obie powinny strzelić1x do gry ?
Nie lubię Pany,ale myślę,ze dziś dadzą rade, u siebie bardzo mocni, plus brak Campazo w Realu.Ale ja nie mówię, żeby coś grać. A już napewno Khimki po 2.65 A jak widzisz dzisiaj drugi mecz z Euroligi?