Ktoś już chyba poruszał ten temat niedawno na forum, raczej wynikło, że musisz założyć nowe z miejsca docelowego i poinformować o tym, że masz konto drugie, które należy unieważnić czy coś w tym stylu (żeby nie było posądzenia o multikonto). Ale koniec końców nie wiem bo tego nie przerabiałem.Witam. Wyjezdzam do kraju gdzie bet365 jest legalnym bukiem. Stad moje pytanie - moge zalogowac sie na konto ktore "stworzylem / zarejestrowalem' w Polsce czy musze stworzyc nowe ? Jak to dziala ? Z gory dzieki
i już i nawet BTS ????W Płocku over 1,5 do HT @3,05
I księgujemyJa dałem over 1,0 Wisły Kraków w LVBET po kursie 2,09
Bo przynajmniej na razie w miarę szybkie i otwarte spotkanie ???? Dobre h2h dla Białej Gwiazdy, ale remis po @ 3,5 przy stanie 1-2 za drobne położę dla lepszego oglądania, bo gospodarze nie pękają.???? bardzo szybko
to delikatnie over 3,5 do HT @3,2
Dzieki, moze ktos mial podobna sytuacje i sie wypowieKtoś już chyba poruszał ten temat niedawno na forum, raczej wynikło, że musisz założyć nowe z miejsca docelowego i poinformować o tym, że masz konto drugie, które należy unieważnić czy coś w tym stylu (żeby nie było posądzenia o multikonto). Ale koniec końców nie wiem bo tego nie przerabiałem.
Działać Ci będzie normalnie, tylko nie wiem jak to będzie np z wypłatą na polskie konto.Dzieki, moze ktos mial podobna sytuacje i sie wypowie
Taaa, jeszcze samoboj ???? btw jak Plock bedzie tak dalej gral to czerwo poleciSzybkie wyrownanie 2-2 Nafciarze
goście 4 strzały - 3 bramki, można?Al Rayyan +0,5 @ 2.50