zegee
Użytkownik
Moglbys napisac pW ?Działać Ci będzie normalnie, tylko nie wiem jak to będzie np z wypłatą na polskie konto.
Tak jak mi w Polsce działa 365 na necie z wysp.
Moglbys napisac pW ?Działać Ci będzie normalnie, tylko nie wiem jak to będzie np z wypłatą na polskie konto.
Tak jak mi w Polsce działa 365 na necie z wysp.
Bez problemu korzystałem w Polsce z konta założonego w uk. Dopiero w grudniu 2017 będąc w PL dostałem info, ze system wykrył logowanie z PL i sobie nie pogram. Jeśli logujesz sie tam, gdzie buk jest legalny to nie powinno byc problemu. Chyba, ze kontrolnie skontaktują sie czy to ty i nikt nie włamał sie na konto z innego kraju.Witam. Wyjezdzam do kraju gdzie bet365 jest legalnym bukiem. Stad moje pytanie - moge zalogowac sie na konto ktore "stworzylem / zarejestrowalem' w Polsce czy musze stworzyc nowe ? Jak to dziala ? Z gory dzieki
można liczyć, widać ze się odbijają w 3Warto te Dynamo Kazań łapać po kursie 8 ?
Teraz to już musztarda po obiedzie.. 3 kurs to szkoda graćmożna liczyć, widać ze się odbijają w 3
Hammarby strzeli do HT @ 1.85
Cyberghost+Skrill, i możesz sobie z pl pykać.Bez problemu korzystałem w Polsce z konta założonego w uk. Dopiero w grudniu 2017 będąc w PL dostałem info, ze system wykrył logowanie z PL i sobie nie pogram. Jeśli logujesz sie tam, gdzie buk jest legalny to nie powinno byc problemu. Chyba, ze kontrolnie skontaktują sie czy to ty i nikt nie włamał sie na konto z innego kraju.
over 4,5 Hapoel Tel Aviv @ 4
Developres-Łódź
Developres 3 set @1.7
3 set under 45.5 pkt @1.80
Myk na drugą nóżkę ????
Wisła Kraków over 2.5 @1.91
Wisła Kraków over 2.5 kartki @2.05
Wisła Kraków over 3.5 RR @2.37
Tyle okazji... szczególnie Wisła PłockTo już czas !
Wisła z Wisłą
over 4,5 gola @1,86 STS