Wydaje mi się, że dostaniesz w poniedziałek. Raczej dzisiaj odbyły się wszystkie sesje ELIXIR (a w weekend nie będzie sesji), ale rąk uciąć nie dam.panowie szybkie pytanie jak zlece wyplate z totolotka dzis to dostane jutro kaske czy w poniedzialek?
Nie chcesz wątpić na ustawionych meczach? Ustaw własny ????Cała pilka to syf.Fryzjerzy są w każdej lidze,a my cienkie Bolki tylko możemy dokladac do ich interesów.Od czasu do czasu dadzą podpuche żeby grający się nie zniechęcili a i tak cała ta szuja śmieje się w kułak.Poczawszy od piłkarzyków po prezesów i resztę bandy zwanej UEFA
Na pewno w poniedziałek, kluczowy tu jest fakt, że Totolotek przetwarza zlecenia wypłat w dni robocze tylko z rana albo koło południaWydaje mi się, że dostaniesz w poniedziałek. Raczej dzisiaj odbyły się wszystkie sesje ELIXIR (a w weekend nie będzie sesji), ale rąk uciąć nie dam.
Za cienki jestem.Sa mocarze to ustawiają. ???? ????Nie chcesz wątpić na ustawionych meczach? Ustaw własny ????
http://weszlo.com/2014/12/03/ustawilem-w-karierze-tyle-meczow-ze-powinienem-byc-dzis-multimilionerem/ bierz z niego przyklad ????Za cienki jestem.Sa mocarze to ustawiają. ???? ????
Haha czyli schemat z przedwczoraj ????Pittsburgh Penguins (w tym dogrywka)
Winnipeg Jets (w tym dogrywka)
@2.13
Też nie za bardzo jestem ogarnięty w hokeju, ale zagrałem to co napisałem ????Haha czyli schemat z przedwczoraj ????
Nie myślisz, że zbyt oczywiste? Też mnie to kusi, ale coś jednak podśmiarduje. To pewnie moja nieznajomość hokeja
Ja myślałem o typie w Pittsburg: obydwie strzelą co najmniej po 2 gole... ale kurs raptem 1.46. Logicznie sobie myślę, że Pittsburg to faworyci, pewnie wygrają, ale nie powtórzą 7:0, chyba goście nie dadzą się drugi raz ośmieszyć, więc wtoczą ze 2 krążki... ale kurs kaplica i dumam co dalejTeż nie za bardzo jestem ogarnięty w hokeju, ale zagrałem to co napisałem ????
Dzięki Nick x2 ????. Trochę walki w trzecim dla picu ale koniec końców oddany mecz . To lubię . Pyk i pyk .Spróbuję Karlovic 2 set @2,8 i mecz @7,2 w 1 xbet. Może Kyrgios odpuści .
A nowlasnie kolego np właśnie dlatego , że to Kyrgios , a Kyrgios jest jednym z tych zawodników oczywiście jak dla mnie , że potrafi zrobić coś co nie powinno się stać tak naprawdę moim zdaniem . Czyli po wygraniu seta oddać mecz . Takie miałem właśnie przeczucie w tym spotkaniu , że coś może się święcić i jak widać mialem czutke . A przed meczem są mniejsze kursy niż jak po wygraniu pierwszego seta przez teoretycznie faworyta .@up
rozumiem zagrac przed meczem liczac na to ze odpusci, ale po wygraniu seta? nie mam pojecia co to za logika ale graty ????