>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [74]

Status
Zamknięty.
piotrex007 114,3K

piotrex007

Użytkownik
Pittsburgh @5.8
Pingwiny najlepsze 3 tercje w całej lidze. Warto spróbować
Oni w ogóle mają pecha mega w tym meczu, już bodajże dwa razy obijali słupki, sam na sam nie wykorzystali, nie siedzę tak w hokeju, ale wygląda to na taki piątek 13. w ich wykonaniu ????

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Jaziri wygra seta @2
Edmund zgłoszony do MC które rusza jutro. Nawet gdyby swój mecz miał grać w poniedziałek to w marakeszu musiałby zagrać dziś 1/2 i ewentualny finał jutro. Nie wydaje mi się żeby chciał tak się eksploatować. W MC dużo większe pieniądze i punkty bo to Masters. Jaziri zostaje w Afryce bo jedzie na turniej do Tunezji.
Można drobnej jaziri mecz @3,3 i dw 2:0 @5
Na wieczór o10,5 W 1 secie u Karlovica @2,06

psychol32 488,4K

psychol32

Użytkownik
Jaziri wygra seta @2
Edmund zgłoszony do MC które rusza jutro. Nawet gdyby swój mecz miał grać w poniedziałek to w marakeszu musiałby zagrać dziś 1/2 i ewentualny finał jutro. Nie wydaje mi się żeby chciał tak się eksploatować. W MC dużo większe pieniądze i punkty bo to Masters. Jaziri zostaje w Afryce bo jedzie na turniej do Tunezji.
Można drobnej jaziri mecz @3,3 i dw 2:0 @5
Na wieczór o10,5 W 1 secie u Karlovica @2,06
Bywały sytuacje że zawodnicy grali w sobotę dwa mecze na różnych turniejach. Na jednym półfinał po czym jechali na kwalifikacje w drugim by w niedzielę wrócić na finał na pierwszym. No ale to na niższych szczeblach.
Poza tym tu ma półfinał więc jakieś prawdopodobieństwo końcowego triumfu a tam mógłby odpaść w pierwszej rundzie. Także oszczędzać się nie będzie.
Edit. Sorry nie zauważyłem że grają dopiero ćwierćfinał ale ja nie fachowiec od tenisa więc myślałem że jak sobota to półfinał.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom