K
0
kropson1988
Gość
i ale mało brakowało. Miał kilka okazji w drugim secie na bp.Kurcze troszkę się spóźniłem ale Fritz mecz @1,74 i dw 0:2 Fritz @2,5 w 1xbet.
i ale mało brakowało. Miał kilka okazji w drugim secie na bp.Kurcze troszkę się spóźniłem ale Fritz mecz @1,74 i dw 0:2 Fritz @2,5 w 1xbet.
Oni w ogóle mają pecha mega w tym meczu, już bodajże dwa razy obijali słupki, sam na sam nie wykorzystali, nie siedzę tak w hokeju, ale wygląda to na taki piątek 13. w ich wykonaniu ????Pittsburgh @5.8
Pingwiny najlepsze 3 tercje w całej lidze. Warto spróbować
Pitsburgh @3.1
Pittsburgh @5.8
Pingwiny najlepsze 3 tercje w całej lidze. Warto spróbować
Następny gol Winnipeg (przy wyniku 3;0, 3drogowo) @1.75
ponad 3.5 gola winnipeg @1.9
On już kasę tłucze na handlu w tenisieNo to masz przepis na zajebistą kaskę, co ? ????
zapomniałem z wczoraj, odrobione z nawiązką ????To dla odrobienia BTS w Gdyni @1,88
Dali co zabrali ????Jeonbuk psuje karnego i odbiera troche kaski :C
Bywały sytuacje że zawodnicy grali w sobotę dwa mecze na różnych turniejach. Na jednym półfinał po czym jechali na kwalifikacje w drugim by w niedzielę wrócić na finał na pierwszym. No ale to na niższych szczeblach.Jaziri wygra seta @2
Edmund zgłoszony do MC które rusza jutro. Nawet gdyby swój mecz miał grać w poniedziałek to w marakeszu musiałby zagrać dziś 1/2 i ewentualny finał jutro. Nie wydaje mi się żeby chciał tak się eksploatować. W MC dużo większe pieniądze i punkty bo to Masters. Jaziri zostaje w Afryce bo jedzie na turniej do Tunezji.
Można drobnej jaziri mecz @3,3 i dw 2:0 @5
Na wieczór o10,5 W 1 secie u Karlovica @2,06