>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [74]

Status
Zamknięty.
kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Pierdole. Jeżeli ma się pecha to nawet w kościele dostaniesz po mordzie. Nie wiem jak to możliwe ale bts nie siada przez Lecha. To nie jest pech to jest mega zajebisty pech. Cała drużyna Kolejorza daremna, ale taki Bjelica nie widzi jak gra ten Klupś ? Przecież On dzisiaj pokazał serio poziom juniorów. Każda pilka wypuszczony sobie za daleko, proste podania do przeciwników, jakieś głupie wdawanie się w dryblingi. Tam serio nie ma innego zawodnika na ta prawa stronę ?

xbrajanx 35,3K

xbrajanx

Użytkownik
Korona X2 @2,53 ✅ ✅
Korona strzeli gola @2,08 ✅ ✅
Fortuna
Piąteczek, Piątunio ????
E: Co do Lecha to głównie grałem przeciw nim, bo w życiu nie ruszył bym czystego zwycięstwa po 1,4 a to wszystko przez to że po 2-3 dobrych meczach ostatnio Lecha i objęciu lidera wszyscy zaczęli już mówić że na tę chwilę to oni mają największe szanse i oglądając nawet Misję Futbol dziwiłem się jak można tak mówić, jak to Ekstraklasa i co tydzień już ktoś prawie na pewno zostanie mistrzem ...

Otrzymane punkty reputacji: +4
K 0

kropson1988

Gość
Dzięki Nick na Ciebie zawsze można liczyć ???? set już mamy teraz po mecz Karlo o ile Kyrgios wcześniej nie skreczuje.

L 45K

lubuszanin

Użytkownik
Cała pilka to syf.Fryzjerzy są w każdej lidze,a my cienkie Bolki tylko możemy dokladac do ich interesów.Od czasu do czasu dadzą podpuche żeby grający się nie zniechęcili a i tak cała ta szuja śmieje się w kułak.Poczawszy od piłkarzyków po prezesów i resztę bandy zwanej UEFA

D 319

defox

Użytkownik
Nie znam sie na pilce, ale juz dawno zauwazylem ze w ekstraklapie najczesciej wygrywaja niefaworyci. Ciekawe jak to wyglada procentowo

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom