prezes96
Użytkownik
Lube Banca Marche @4,25 (siata)
Lube Banca Marche @4,25 (siata)
Co by nie mówić to po stracie na 1-2 to Bayern ciśnie, widać, ze Lewemu zależy, ale sam meczu nie wygra.Wynik bez zmian... to już inna kwestia.Mecz w trakcie ale jak mówiłem w poniedziałek w dziale, jakiś idiota wystawiał kursy na mecz Bayernu. Chyba się komuś na łeb spierdolił sufit dając na ten mecz kursy w okolicach 2.0 - 3.6.
Dla mnie Lewy w takich meczach jest jak panienka. Z wielkimi zespołami od dłuższego czasu nie istnieje. Tak było z Barceloną, z PSG teraz z Realem.
ale braku kartki Carvajala nie zniesę!#2
Bayern - Real
Casemiro otrzyma ŻK @2.5 etoto
Ale nie powiesz, że kursy jakie wystawiły buki na ten mecz to nie pomyłka. Liczyłem na coś w stylu 2.6 - 2.6. Powiedzmy sobie szczerze Bayern może sobie wygrywać w Bundeslidze z Augsburgiem ale do potęg w Europie nie mają podejścia.Co by nie mówić to po stracie na 1-2 to Bayern ciśnie, widać, ze Lewemu zależy, ale sam meczu nie wygra.Wynik bez zmian... to już inna kwestia.
Update
przed chwilą Ronaldo na 1-3 ale nieuznany. Takie sytuacje ... ????
powinno być więcej kartekCasemiro dostanie kartkę @2,4
Polecam Kerber dzisiaj po przyjemnym kursie @ 2.3
Moze na live cos pogram jeszcze.
Real @ 7.0
Bayern dwie zmiany wykorzystane, Real powinien przycisnac w drugiej polowie. Spore szanse na powodzenie.
Bayern over 1.5 @1.65 myślę że ezzzzz
Moim zdaniem "najsprawiedliwszy" wynik w tym meczu to byłby remis. A tak Bayern ma pod górkę. Wyniku rewanżu nie zamierzam dziś się podjąć przewidywać, mecz mimo bramek nie bardzo mi się podobał. W ostatnich latach LM prawie wcale mnie nie kręci. Te rozgrywki od ładnych kilku lat nie wzbudzają u mnie zbyt wielu sportowych emocji - są wyjatki rzecz jasna, ale potwierdzają tylko regułę. Dozo ????Ale nie powiesz, że kursy jakie wystawiły buki na ten mecz to nie pomyłka. Liczyłem na coś w stylu 2.6 - 2.6. Powiedzmy sobie szczerze Bayern może sobie wygrywać w Bundeslidze z Augsburgiem ale do potęg w Europie nie mają podejścia.
Na jutro
Real wygra @3.75
Real lub remis @1.86
Ronaldo strzeli @2.15
Ronaldo strzeli min 2 gole @7.00
Over 3.5 @2.43
Over 13.5 rożnych @4.00
Real over 2.5 @6.00
Naprzód Madrycie ????
Straszna szkoda, a szczególnie z tego względu, że one POWINNY być. Kto oglądał ten widział. Za to co robił Carvajal w pierwszej połowie, powinien na drugim faulu dostać ŻK. A on przy trzecim dostaje pouczenie. Nie mogę się z tym pogodzić. Teraz muszę to przecież odkuć na NBA.Ehh 2 kartek zabrakło szkoda
Real to jednak RealMimo, że kibicuję od lat Realowi, to wg, mnie tym razem awansuje Bayern do finału. W związku z tym dzisiejszy typ:
Bayern - Real 1 @1.98 stawka: 2j