>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [74]

Status
Zamknięty.
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Mecz w trakcie ale jak mówiłem w poniedziałek w dziale, jakiś idiota wystawiał kursy na mecz Bayernu. Chyba się komuś na łeb spierdolił sufit dając na ten mecz kursy w okolicach 2.0 - 3.6.
Dla mnie Lewy w takich meczach jest jak panienka. Z wielkimi zespołami od dłuższego czasu nie istnieje. Tak było z Barceloną, z PSG teraz z Realem.
Co by nie mówić to po stracie na 1-2 to Bayern ciśnie, widać, ze Lewemu zależy, ale sam meczu nie wygra.Wynik bez zmian... to już inna kwestia.
Update
przed chwilą Ronaldo na 1-3 ale nieuznany. Takie sytuacje ... ????

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Co by nie mówić to po stracie na 1-2 to Bayern ciśnie, widać, ze Lewemu zależy, ale sam meczu nie wygra.Wynik bez zmian... to już inna kwestia.
Update
przed chwilą Ronaldo na 1-3 ale nieuznany. Takie sytuacje ... ????
Ale nie powiesz, że kursy jakie wystawiły buki na ten mecz to nie pomyłka. Liczyłem na coś w stylu 2.6 - 2.6. Powiedzmy sobie szczerze Bayern może sobie wygrywać w Bundeslidze z Augsburgiem ale do potęg w Europie nie mają podejścia.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Bardzo slaby mecz w monachium. Ronaldo poza nieuznana bramka kompletnie niewidoczny. Lewy potwierdzil ze zlota pilka jest lata swietlne od niego. Real dotoczy sie do finalu wykorzystujac slabosc rywali nic wielkiego nie grajac. Najpierw psg pozniej katastrofalny mecz juve w turynie. Dzis bayern ktory mial okazje i sie zemscilo. Moze w rewanzu sie wiecej wydarzy.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Ale nie powiesz, że kursy jakie wystawiły buki na ten mecz to nie pomyłka. Liczyłem na coś w stylu 2.6 - 2.6. Powiedzmy sobie szczerze Bayern może sobie wygrywać w Bundeslidze z Augsburgiem ale do potęg w Europie nie mają podejścia.
Moim zdaniem &quot;najsprawiedliwszy&quot; wynik w tym meczu to byłby remis. A tak Bayern ma pod górkę. Wyniku rewanżu nie zamierzam dziś się podjąć przewidywać, mecz mimo bramek nie bardzo mi się podobał. W ostatnich latach LM prawie wcale mnie nie kręci. Te rozgrywki od ładnych kilku lat nie wzbudzają u mnie zbyt wielu sportowych emocji - są wyjatki rzecz jasna, ale potwierdzają tylko regułę. Dozo ????

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Ehh 2 kartek zabrakło szkoda ⛔
Straszna szkoda, a szczególnie z tego względu, że one POWINNY być. Kto oglądał ten widział. Za to co robił Carvajal w pierwszej połowie, powinien na drugim faulu dostać ŻK. A on przy trzecim dostaje pouczenie. Nie mogę się z tym pogodzić. Teraz muszę to przecież odkuć na NBA.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom