>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [74]

Status
Zamknięty.
mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Real @ 7.0
Bayern dwie zmiany wykorzystane, Real powinien przycisnac w drugiej polowie. Spore szanse na powodzenie.
Spore to może nie ???? ale na pewno interesujący typ. Real ma patent na LM i na późne gole. Ronnie śpi, ale jak się obudzi to zasadzi bramkę.
e: Carvajal bez kartki teraz? Toż to żart.

piotrex007 103,5K

piotrex007

Użytkownik
Dobra, w nosie z NBA, dorzucam over 4.5 kartki ????
Ja mam pre pograne 5,5 kartki, ale biorąc pod uwagę pierwszą połowę, gdzie nie wiem jakim cudem skończyła się bez kartek, linia 4,5 warta zagrania, będzie więcej fauli w drugiej połowie, gdy jeszcze zmęczenie dojdzie ;)

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Ja gram conajmniej 2 kartki dla Realu 1.65 Unibet, Carvahal będzie grał do końca i nie wierze,że skończy bez kartki. Ramos,Vazquez lub Casemiro dołoży ???? Gram dosyć grubo po tym jak pobłażliwie w pierwszej połowie sędziował sędzia ;p

Otrzymane punkty reputacji: +14
mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Ja mam pre pograne 5,5 kartki, ale biorąc pod uwagę pierwszą połowę, gdzie nie wiem jakim cudem skończyła się bez kartek, linia 4,5 warta zagrania, będzie więcej fauli w drugiej połowie, gdy jeszcze zmęczenie dojdzie ;)
Ja jestem w szoku, ponieważ Carvajal powinien mieć 100% kartkę, Boateng też już na granicy, ale on już poza meczem. Na świeczniku Javi Martinez i Modric. Coś cichutko Casemiro, mam nadzieję, że się rozkręci z faulami. Może Ramos też pomoże ;)

seba6 533

seba6

Użytkownik
Zaksa z taka gra juz nic nie ugra dzisiaj. Grali tylko w drugiej polowie pierwszego seta , teraz to juz tylko seryjne psucie

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Ja gram conajmniej 2 kartki dla Realu 1.65 Unibet, Carvahal będzie grał do końca i nie wierze,że skończy bez kartki. Ramos,Vazquez lub Casemiro dołoży ???? Gram dosyć grubo po tym jak pobłażliwie w pierwszej połowie sędziował sędzia ;p
No roztargniony był, aż dziw, że nie z polskiej najwyższej kasty ????

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Mecz w trakcie ale jak mówiłem w poniedziałek w dziale, jakiś idiota wystawiał kursy na mecz Bayernu. Chyba się komuś na łeb spierdolił sufit dając na ten mecz kursy w okolicach 2.0 - 3.6.
Dla mnie Lewy w takich meczach jest jak panienka. Z wielkimi zespołami od dłuższego czasu nie istnieje. Tak było z Barceloną, z PSG teraz z Realem.

adik1992 505K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Mialem pisac ze jak bayern nie wygra tego meczu to moze zapomniec o awansie a tu taki blad i 1:2. Po wczorajszym meczu ten dzisiejszy jakby 3 ligi nizej. Nie potrafia wymienic trzech podan bo strata. Real bez ronaldo praktycznie gra a bayern jeszcze gorzej. Faktycznie rownorzedne druzyny graja

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom