over 1,5 do HT Greenock u20 - Ayr United u20 @ 2.50
Spore to może nie ???? ale na pewno interesujący typ. Real ma patent na LM i na późne gole. Ronnie śpi, ale jak się obudzi to zasadzi bramkę.Real @ 7.0
Bayern dwie zmiany wykorzystane, Real powinien przycisnac w drugiej polowie. Spore szanse na powodzenie.
Ja mam pre pograne 5,5 kartki, ale biorąc pod uwagę pierwszą połowę, gdzie nie wiem jakim cudem skończyła się bez kartek, linia 4,5 warta zagrania, będzie więcej fauli w drugiej połowie, gdy jeszcze zmęczenie dojdzieDobra, w nosie z NBA, dorzucam over 4.5 kartki ????
Ja jestem w szoku, ponieważ Carvajal powinien mieć 100% kartkę, Boateng też już na granicy, ale on już poza meczem. Na świeczniku Javi Martinez i Modric. Coś cichutko Casemiro, mam nadzieję, że się rozkręci z faulami. Może Ramos też pomożeJa mam pre pograne 5,5 kartki, ale biorąc pod uwagę pierwszą połowę, gdzie nie wiem jakim cudem skończyła się bez kartek, linia 4,5 warta zagrania, będzie więcej fauli w drugiej połowie, gdy jeszcze zmęczenie dojdzie
No roztargniony był, aż dziw, że nie z polskiej najwyższej kasty ????Ja gram conajmniej 2 kartki dla Realu 1.65 Unibet, Carvahal będzie grał do końca i nie wierze,że skończy bez kartki. Ramos,Vazquez lub Casemiro dołoży ???? Gram dosyć grubo po tym jak pobłażliwie w pierwszej połowie sędziował sędzia ;p
Over 59,5 bramki w meczu Holstebro - Skjern @3,55 (ręczna)
żart, powinien mieć już żk, ewidentnieMoje pomysły na Ligę Mistrzów:
Bayern - Real
Carvajal otrzyma ŻK @2.25 etoto