crisronaldo
Użytkownik
Na bet365 mam kursiwo 2.2? Wczoraj w sts było 1.6~
Na bet365 mam kursiwo 2.2? Wczoraj w sts było 1.6~
 ????Setubai- Benfica over 3.5 @2.2
Ciężko powiedzieć, po 1 walce więcej pytań niż odpowiedzi. Jak chcesz Aśkę grać to graj po decyzji, KO nie zrobi, a Rose może ją wcześniej poddać.Na bet365 mam kursiwo 2.
jutroKtoś wie kiedy będzie wznowiony mecz sevastowej?
ja nie mówie, że to jest peffka. Też trochę walczyłem i wiem jaka to nieprzewidywalna dyscyplina. Aśka trochę za dużo szczekała przed 1 i teraz też. Nie wiem, nawet nie widziałem 1 walki bo babki mnie tyle interesują co Żyd Niemca.Ciężko powiedzieć, po 1 walce więcej pytań niż odpowiedzi. Jak chcesz Aśkę grać to graj po decyzji, KO nie zrobi, a Rose może ją wcześniej poddać.
Teraz nie szczekała wcale, zwykła gadka "wygram pas". Ile jest na JJ po decyzji?ja nie mówie, że to jest peffka. Też trochę walczyłem i wiem jaka to nieprzewidywalna dyscyplina. Aśka trochę za dużo szczekała przed 1 i teraz też. Nie wiem, nawet nie widziałem 1 walki bo babki mnie tyle interesują co Żyd Niemca.
Ruskie też Jędrzejczyk w pozycji doga stawiają(1.97), sami się wypowiedzcie.
2.75 na JJ.Teraz nie szczekała wcale, zwykła gadka "wygram pas". Ile jest na JJ po decyzji?
Aśka nie czuła zupełnie dystansu w 1 walce, IMO jeżeli grać to Rose przez KO i/lub JJ przez decyzje.2.75 na JJ.
dobrze wygląda na Rose KO, TKO lub dyskwalifikację 5.80 - piekielnie mocno
ogólnie info jest takie, jak JJ przeżyje ???? do 3 rundy wygra na pkt. Ale Rose ponoć ręke ma ciężką
W przegladzie sportowym byl wywiad z trenerem JJ i mowil, ze Rose wlasnie nie ma ciezkiego uderzenia2.75 na JJ.
dobrze wygląda na Rose KO, TKO lub dyskwalifikację 5.80 - piekielnie mocno
ogólnie info jest takie, jak JJ przeżyje ???? do 3 rundy wygra na pkt. Ale Rose ponoć ręke ma ciężką
Ale trafiła czysto dobrą pracą na nogach ????W przegladzie sportowym byl wywiad z trenerem JJ i mowil, ze Rose wlasnie nie ma ciezkiego uderzenia
Była faworytka, teraz 1.85/1.85Ja tam sie nie znam na MMA ale fizjologicznie to w pierwszej walce nie niala prawa wygrac. Miala 7kg do zrzucenia na 24h przed waga i mysle, ze to mialo najwiekszy wplyw na to ze bylo ko. Teraz przed wazeniem miala juz mniej wiecej limit wagowy. Nie wiem hakie wtedy byly kursy ale jesli wtedy byla faworutka, a dzis jest dogiem to dzisiaj jest spore value na nia
Jesteście pewnie, że 7 kg>?? przecież to kurwa nierealne przy tak małej wadze bab. Sporo ćwiczę i czytam, latam na siłkę i coś tam od strony medycznej i dopingowej ogarniam ale 7 kg w tak krótkim czasie się po prostu nie da.Była faworytka, teraz 1.85/1.85
No wlasnie nie wiadomo jak duzy wplyw miało ścinanie 7kg last minute. Jako fan JJ obstawiam że duże. http://www.lowking.pl/sierpem-60-roza-detronizuje-joanna-jedrzejczyk-rose-namajunas-ufc-217-analiza-technika-mma-anatomia-upadku/
Polecam ten link przejrzeć, są gify, analiza słowna i takie tam ????
Joanna Jędrzejczyk wyjawiła „Przeglądowi Sportowemu”, że porażkę z Rose Namajunas podczas gali UFC 217 i utratę tytułu mistrzyni świata kategorii słomkowej spowodowało katorżnicze zbijanie wagi. Kilkanaście godzin przed oficjalnym ważeniem Polce do limitu (52,2 kg) brakowało aż siedem i pół kilograma. W nocy „JJ” praktycznie nie zmrużyła oka.Jesteście pewnie, że 7 kg>?? przecież to kurwa nierealne przy tak małej wadze bab. Sporo ćwiczę i czytam, latam na siłkę i coś tam od strony medycznej i dopingowej ogarniam ale 7 kg w tak krótkim czasie się po prostu nie da.
W wywiadzie trener mowil o 7kg. Wiec pomysl jak ona musiala sie czuc po takim zbiciu wagi wazac 50-60kg. Tylko wiadomix, srodki maja takie, o jakich szarakom jak my sie nie snilo ????Jesteście pewnie, że 7 kg>?? przecież to kurwa nierealne przy tak małej wadze bab. Sporo ćwiczę i czytam, latam na siłkę i coś tam od strony medycznej i dopingowej ogarniam ale 7 kg w tak krótkim czasie się po prostu nie da.