>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [73]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Przyłożyłem właśnie Pacos de Ferreira w lidze portugalskiej po kursie @7.50 w Totolotku i jeszcze na wariata over 2.5 bramek Pacos po kursie @20, bo drużyna Sportingu protestowała i nie wyszła na piątkowy trening, a Prezydent klubu podtrzymał decyzje o zawieszeniu 19 zawodników, których nie ma w kadrze meczowej na dzisiejszy mecz, za to są zawodnicy z kadry B, którzy grali swój mecz w sobotę... Patologia, ale mam nadzieje że da to zarobek.
Dobranoc ????
niby 2 h temu doszli do porozumienia i beda grali wszyscy oprocz kontuzji

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Popatrzcie sobie jak to w ogóle wygląda, jak wygląda te ścinanie wagi. To jest katorga dla każdego zawodnika. Nieprzespane noce, totalne wycieńczenie, a sposoby w jaki muszą to robić... męczarnia. Nawet jeżeli nie zrzuciła aż tyle kg o ilu piszecie, przy jej wadze to i tak jest to mega ciężkie dla organizmu i jestem w stanie uwierzyć, że to było tym głównym powodem przegranej pierwszej walki.
Teraz trochę podumałem i może to być prawda. Przy zle zrobionym PCT gdy estradiol skacze a inne hormony są poniżej normy to jest możliwe u kobiet.W 1 noc można 2 kg nabić się wodą i spać po 16 h . Ich system hormonalny jest dziwny i cięzki do zrozumienia ale z praktyki o takich akcjach słyszałem tylko 3-4 kg

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Gdyby okazało się to prawdą, to mieliby dostępnych tylko 6 zawodników z pierwszej drużyny. Resztę zawodników musieliby dobrać z rezerw, które ostatni mecz grały wczoraj (sobota) i dostali w cyce 4-2. Nie wiem jak to tam stoi z przepisami, ale chyba jest jakiś wymóg co do odpoczynku - jak ktoś wyzej wspomniał. Poza tym trener na przedmeczowej konferencji wszystkiemu zaprzeczył.

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Gdyby okazało się to prawdą, to mieliby dostępnych tylko 6 zawodników z pierwszej drużyny. Resztę zawodników musieliby dobrać z rezerw, które ostatni mecz grały wczoraj (sobota) i dostali w cyce 4-2. Nie wiem jak to tam stoi z przepisami, ale chyba jest jakiś wymóg co do odpoczynku - jak ktoś wyzej wspomniał. Poza tym trener na przedmeczowej konferencji wszystkiemu zaprzeczył.
Jezeli gość nie zagrał 90 min w meczu moze b2b zagrać 45 min max z tego co się orientuje jak grałem w juniorach. Często się u nas rotowało młodzikami z seniorów do juniorów.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Jezeli gość nie zagrał 90 min w meczu moze b2b zagrać 45 min max z tego co się orientuje jak grałem w juniorach. Często się u nas rotowało młodzikami z seniorów do juniorów.
Gadałem kiedyś z Czechami na juniorskim meczu to tam całkiem inne przepisy niż w PL więc tym bardziej możliwe że na drugim końcu Europy też inaczej to wygląda.

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Ginobli jakie show odstawia w koncowce w Teksasie ????
Jak nie bylo trojek u Ostrog, to nie bylo, a tu nagle Manu odpalil

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
Jedrzejczyk vs Namajunas 1,97
Marathon
Na marthonie jest 1.97 na Jedrzejczyk(1.93Namajunas). Ostatnie pieniadze jestem w stanie w to wlozyc. Jedrzejczyk troche obrosla w piorka po 14 wygranych. Po porazce raczej zrozumiala ze nie jest Terminatorem. Kowalkiewicz Namajunas &#39;ograla&#39; 2 lata temu. Qrwa po takim kursie warto wchodzic grubo. Moze typ nie wejsc ale naprawde warto probowac. Jedrzejczyk nie jest faworytem, bez jaj ????

Start niebawem......................

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
Jedrzejczyk vs Namajunas 1,97
Marathon
Na marthonie jest 1.97 na Jedrzejczyk(1.93Namajunas). Ostatnie pieniadze jestem w stanie w to wlozyc. Jedrzejczyk troche obrosla w piorka po 14 wygranych. Po porazce raczej zrozumiala ze nie jest Terminatorem. Kowalkiewicz Namajunas &#39;ograla&#39; 2 lata temu. Qrwa po takim kursie warto wchodzic grubo. Moze typ nie wejsc ale naprawde warto probowac. Jedrzejczyk nie jest faworytem, bez jaj ????

Start niebawem......................
I jeszcze Jedrzejczyk byla do brania po kursie 4.0
Dla mnie narazie 50/50

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Złodziejstwo 49-46 gdzie significant strikes była przewaga 40+ dla JJ...
To jest to całe ufc. Tam się robi większy cyrk jak w ksw. JJ nie miała mega przewagi ale żeby ocenić walkę na 49-46 ?! To jakiś żart. Namajunas cała walkę na wstecznym. Dopiero w 5 rundzie trochę się ruszyła.

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
tylko, ze z celnoscia znowu slabiutko, a lysa wywierala presje i to wzieli pod uwage, plus obalenie. Wystarczy popatrzec na buzk(zaden argument, ale jakis wyznacznik bez patrzenia na walke) :p
Nie bawia mnie bojki kobiet. Teraz main?

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Dobra, 1 i 2 dla Rose, 5 też, ok niech będzie, chociaż szło równo. Ale 3 i 4 zdecydowanie dla Joanny, bullshit.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom