Niestety padłem ,bo wczoraj mialem z Nba mocnego dabla Spurs+Pelicans, także trzeba było czuwać. Żałuję tylko,ze nie dodalem Okc.A pytałem wczoraj co sądzisz o Ryukyu?!
Pograna jeszcze Shiga ;-)
Oni chyba o nic nie grają ?Melbourne Victory @ 3.10
Beijing Renhe-Shanghai Shenhua over 0.5 ht @1.94
różnie może być, może będą chcieli podkurwić prezesa, albo sprzedadzą, a może się będą oszczędzać przed rewanżem z Tico a może po prostu piłkarsko nie podołają ?!Panowie, rozumiem, że dzisiaj na darmo władowałem pieniądze w Pacos de Fareira? Bo sprzeczne sygnały znajduje w sprawie składu Sportingu.
Grają ale ch....o ???? jak nie zremisuja chociaż to Kevin ich chyba zaj...e a kibice pomogą. Dlatego dorzucę garść centów na 1x po @ 2.10 ale cudów się nie spodziewam.Oni chyba o nic nie grają ?
No to razem ???? na tym samym wózku ????Melbourne Victory lub remis @2.18
Te pacos to chyba na farcie pocisneli porto w marcu. Także można ograć lepsza drużynę. Sporting 4 miejsce i 5 punktów straty do porto i ligi mistrzow. Nierozpaczalbym tak bardzo ????Panowie, rozumiem, że dzisiaj na darmo władowałem pieniądze w Pacos de Fareira? Bo sprzeczne sygnały znajduje w sprawie składu Sportingu.
mówiłeś ze wczorajPanowie, rozumiem, że dzisiaj na darmo władowałem pieniądze w Pacos de Fareira? Bo sprzeczne sygnały znajduje w sprawie składu Sportingu.
78:96
6 w 84 minucie.Yokohama-Kawasaki
Na rozruch za drobne.
Powyzej 5 rożnych
2,1
Kurwaszmac, bet niby tyle rynków,a tych młodzików nigdy nie ma.mówiłeś ze wczoraj
78:96
dawaj do ruskich6 w 84 minucie.
Kurwaszmac, bet niby tyle rynków,a tych młodzików nigdy nie ma.