>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [73]

Status
Zamknięty.
pasek 10,8K

pasek

Użytkownik
Sada Cruzeiro @3.15
⛔
W wywiadzie trener mowil o 7kg. Wiec pomysl jak ona musiala sie czuc po takim zbiciu wagi wazac 50-60kg. Tylko wiadomix, srodki maja takie, o jakich szarakom jak my sie nie snilo ????
Ale nieprzespana noc mogła się mocno odbić na &quot;trzeźwości&quot; umysłu ???? Ja nic nie gram w tej walce, ale siedzę do 5 i czekam na #AndNew

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
W wywiadzie trener mowil o 7kg. Wiec pomysl jak ona musiala sie czuc po takim zbiciu wagi wazac 50-60kg. Tylko wiadomix, srodki maja takie, o jakich szarakom jak my sie nie snilo ????
Nie no pierdu pierdu. Nie łykajcie wszystkiego jak młode pelikany. 7 kg to mocno naciągane. Przecież to gdzieś 12-15 % jej masy ogólnej a przyjmując ze JJ nie ma prawie body fat bf% musieliby przy maxymalnym odwodnieniu i upuszczeniu krwii obciąć jej chyba noge . Po drugie to ściema gdyż nie wierzę ze na tym poziomie zawodniczka nie wiedziała ile waży? nawet na dobrych SAA + Sarmy mimetyki czy GW gdzie 3/4 olimpijczyków jechało na tym środku nie da się tego zrobić nawet w 2 tyg.kurwa no nie

pasek 10,8K

pasek

Użytkownik
Nie no pierdu pierdu. Nie łykajcie wszystkiego jak młode pelikany. 7 kg to mocno naciągane. Przecież to gdzieś 12-15 % jej masy ogólnej a przyjmując ze JJ nie ma prawie body fat bf% musieliby przy maxymalnym odwodnieniu i upuszczeniu krwii obciąć jej chyba noge . Po drugie to ściema gdyż nie wierzę ze na tym poziomie zawodniczka nie wiedziała ile waży? nawet na dobrych SAA + Sarmy mimetyki czy GW gdzie 3/4 olimpijczyków jechało na tym środku nie da się tego zrobić nawet w 2 tyg.kurwa no nie
Zmiana dietetyka od razu po walce, z którym współpracowała przez długi czas to raczej nie zabieg marketingowy.
http://www.mmarocks.pl/joanna-jedrzejczyk/joanna-jedrzejczyk-o-bardzo-ciezkim-zbijaniu-wagi-przed-walka-z-rose-namajunas

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Pamieta ktos o ile Park przekroczyl wage w ksw? W wywiadzie pozniej opowiadal o odciaganiu wody z organizmu, a nie moglo to byc wiecej jak 2kg. Utrata 7g kiedy wazysz 50, a Twoje cialo to glownie miesnie, to smiech na sali. Tez obtawiam noge, albo odsysanie...no wlasnie czego? Abstrahujac, ze po takich torturach, to by na wlasnych nogach tam nie weszla.

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Zmiana dietetyka od razu po walce, z którym współpracowała przez długi czas to raczej nie zabieg marketingowy.
http://www.mmarocks.pl/joanna-jedrzejczyk/joanna-jedrzejczyk-o-bardzo-ciezkim-zbijaniu-wagi-przed-walka-z-rose-namajunas
Sporo o tym myślałem jak Ci to powiedzieć abyś nie odebrał to jako atak . Jest ok, ja w to nie wierze. Opinie o dietetykach to dobra ściema. Po prostu coś tu śmierdzi. JJ trenuje pewnie codziennie. Rozruch, trening anaerobowy (beztlenowy) aerobowy, pływanie bieganie. Dobry trener to wie kiedy zawodnik sra, po prostu wszystko. UFC to nie przelewki, idzie się all in i to ze środkami dopingującymi.
Poczytajcie sobie badania o nabywaniu masy mieśniowej u facetów naturalnie . Nie więcej niż 0.8 kg na msc przy optymalnych warunkach.
Dla porównania Phelps wpieprzał 12 tysięcy Kcal dziennie. Nie wyglądał na otyłego. Po prostu energia jest ładowana nie w tkt tylko w energie. Sam jade 4000 kcal

pasek 10,8K

pasek

Użytkownik
Sporo o tym myślałem jak Ci to powiedzieć abyś nie odebrał to jako atak . Jest ok, ja w to nie wierze. Opinie o dietetykach to dobra ściema. Po prostu coś tu śmierdzi. JJ trenuje pewnie codziennie. Rozruch, trening anaerobowy (beztlenowy) aerobowy, pływanie bieganie. Dobry trener to wie kiedy zawodnik sra, po prostu wszystko. UFC to nie przelewki, idzie się all in i to ze środkami dopingującymi.
Poczytajcie sobie badania o nabywaniu masy mieśniowej u facetów naturalnie . Nie więcej niż 0.8 kg na msc przy optymalnych warunkach.
Dla porównania Phelps wpieprzał 12 tysięcy Kcal dziennie. Nie wyglądał na otyłego. Po prostu energia jest ładowana nie w tkt tylko w energie. Sam jade 4000 kcal
Spoko, może przez bycie fanboyem JJ ciężko mi uwierzyć, że dostała w papę tak wyraźnie będąc gotową na 100% ???? Zobaczymy dzisiaj czy będzie to wyglądało inaczej, a prawdy o ścinaniu wagi i tak się nie dowiemy ????

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Zn ja tam nie mowie ze to 100% prawda, nie siedze w temacie. Bujalem sie sporo po trojbojowych zawodach i takie redukcje po 4-5 kg to zade wyczyn a mowimy o dyscyplinie bez $$. BF to przeciez nie ma znaczenia przy takim zbijaniu na 24h przed wazeniem bo to sie leci z wody. Tak naprawde to jedyne ograniczenie to smierc :p
To ze trener wie kiedy zawodnik sra to wiadomix. Ale zobacz na Mr. Olimpia. Nieraz topka zawodnikow wychodzila podlana albo forma przychodzila o pol dnia za wczesnie lub za pozno bo sztaby dietetyczne cos missnely. A podejrzewam w Olimpii podobna kasa jak w UFC
Aha no i podsumowujac to zakladajac, ze te wahniecia wagi to prawda to dzisiejszh kurs to value i tyle

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Popatrzcie sobie jak to w ogóle wygląda, jak wygląda te ścinanie wagi. To jest katorga dla każdego zawodnika. Nieprzespane noce, totalne wycieńczenie, a sposoby w jaki muszą to robić... męczarnia. Nawet jeżeli nie zrzuciła aż tyle kg o ilu piszecie, przy jej wadze to i tak jest to mega ciężkie dla organizmu i jestem w stanie uwierzyć, że to było tym głównym powodem przegranej pierwszej walki.

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Jeszcze ostatnia mysl. Ze zwolnieniem dietetyka mogla byc szopka bo to nie dietetycy popelniaja bledy tylko goscie od soku ????

prezes96 27,8K

prezes96

Użytkownik
Przyłożyłem właśnie Pacos de Ferreira w lidze portugalskiej po kursie @7.50 w Totolotku i jeszcze na wariata over 2.5 bramek Pacos po kursie @20, bo drużyna Sportingu protestowała i nie wyszła na piątkowy trening, a Prezydent klubu podtrzymał decyzje o zawieszeniu 19 zawodników, których nie ma w kadrze meczowej na dzisiejszy mecz, za to są zawodnicy z kadry B, którzy grali swój mecz w sobotę... Patologia, ale mam nadzieje że da to zarobek.
Dobranoc ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom