kris_nh
Użytkownik
?? nie pojmaje ? ????a może odwrócić a młodą??
?? nie pojmaje ? ????a może odwrócić a młodą??
kursy po secie przesadzone na Natalię, Venus wcale nie taka dobra, może i doświadczenie większe ale wszystko trzeba wybiegać ?????? nie pojmaje ? ????
Messi
Krysia
Salah
Lewy?
dziwny mecz, łamią się cały czas, jak Venus dorówna to ją pojedzie, obecnie 0-30 znów a serwuje czarnakursy po secie przesadzone na Natalię, Venus wcale nie taka dobra, może i doświadczenie większe ale wszystko trzeba wybiegać ????
Kris z całym szacunkiem, ale lepiej daj na wstrzymanie z AMERYKANSKIMI meczami.. Kolejny dziwny turniejdziwny mecz, łamią się cały czas, jak Venus dorówna to ją pojedzie, obecnie 0-30 znów a serwuje czarna
nie gram tenisa praktycznie w ogóle, ale jak zobaczyłem ten mecz i przegrywającą Venus, włączyłem , chwilę zobaczyłem i zdecydowałem, dla mnie to mecz z gatunku promocja kwartału więc pobrałem, młoda walczy, nie mówię, dobra jest, ale doświadczenie wygra IMO ???? , obyKris z całym szacunkiem, ale lepiej daj na wstrzymanie z AMERYKANSKIMI meczami.. Kolejny dziwny turniej
Venus to jest zajadacz straszny, jak przegrywa to mobilizuje się z dwojoną siłą, tymbardziej z takimi zawodniczkami.. Ma dużo do udowodnienia i Miami.... Jeden z tych lepszych turniejów które Jej leżą, Gratuluje już nie odpuścinie gram tenisa praktycznie w ogóle, ale jak zobaczyłem ten mecz i przegrywającą Venus, włączyłem , chwilę zobaczyłem i zdecydowałem, dla mnie to mecz z gatunku promocja kwartału więc pobrałem, młoda walczy, nie mówię, dobra jest, ale doświadczenie wygra IMO ???? , oby
promo to promo, dobranocnie gram tenisa praktycznie w ogóle, ale jak zobaczyłem ten mecz i przegrywającą Venus, włączyłem , chwilę zobaczyłem i zdecydowałem, dla mnie to mecz z gatunku promocja kwartału więc pobrałem, młoda walczy, nie mówię, dobra jest, ale doświadczenie wygra IMO ???? , oby
????ATP Miami
Isner vs Vesely 7-6 1-5*
2.05 bet365
Isner lapie sie za lewe obandazone kolanko. Nie wyglada to dobrze dla Amerykanina.
Szykuje sie dobry typ!!!!
Venus no wiesz Ty co? Tak podbijać ciśnienie ;p. Na szczęście . Dzięki i dobranoc wszystkim !!Venus Williams 2:0 @1,91 1xbet.
yyy zaraz, ogarniam NBA lajtowo ????spac juz idziesz ? ????
Oj tam aby na plus szło i w sumie zaoszczędzisz sobie siwych włosów????
@UP
Krisu, szczerze zazdroszczę Tobie stawek w Choooj... Ale tylko dlatego, ze grałem do nie dawna podobne stawki i na tym samym buku, szybko dostałem limity, a druga sprawa... Urodził mi się Synek trzy miesiące temu i trochę myslenie się zmieniło i staram się grać bardziej optymalnie;P W każdym razie jeP te buki bo należy się im!!
Ponad 26.5 1mapa @2.3
1mapa Venatores @3.3
1runda 1mapa Venatores @2.15
16runda 1mapa Ventaroes
VP upośledzone na inferno. Poza tym pistolki zawsze tragiczne. A po tt wystarczy iść na refragi na bombsajt b i już prawie na pewno runda ugrana co ładnie pokazało ostatnio G2.
Nawet wygrane pistole oni przegrywają, fenomalne ????
Dobrze, ze geny ciemnego blondyna są bo inaczej przy tym sporcie już dawno bym osiwiałOj tam aby na plus szło i w sumie zaoszczędzisz sobie siwych włosów