>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [73]

Status
Zamknięty.
kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
kursy po secie przesadzone na Natalię, Venus wcale nie taka dobra, może i doświadczenie większe ale wszystko trzeba wybiegać ????
dziwny mecz, łamią się cały czas, jak Venus dorówna to ją pojedzie, obecnie 0-30 znów a serwuje czarna

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Kris z całym szacunkiem, ale lepiej daj na wstrzymanie z AMERYKANSKIMI meczami.. Kolejny dziwny turniej
nie gram tenisa praktycznie w ogóle, ale jak zobaczyłem ten mecz i przegrywającą Venus, włączyłem , chwilę zobaczyłem i zdecydowałem, dla mnie to mecz z gatunku promocja kwartału więc pobrałem, młoda walczy, nie mówię, dobra jest, ale doświadczenie wygra IMO ???? , oby

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
nie gram tenisa praktycznie w ogóle, ale jak zobaczyłem ten mecz i przegrywającą Venus, włączyłem , chwilę zobaczyłem i zdecydowałem, dla mnie to mecz z gatunku promocja kwartału więc pobrałem, młoda walczy, nie mówię, dobra jest, ale doświadczenie wygra IMO ???? , oby
Venus to jest zajadacz straszny, jak przegrywa to mobilizuje się z dwojoną siłą, tymbardziej z takimi zawodniczkami.. Ma dużo do udowodnienia i Miami.... Jeden z tych lepszych turniejów które Jej leżą, Gratuluje już nie odpuści
2.3 Vesely

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Cavs - 16 pkt OT
1.98

potrójna stawka
spotkanie za 15 min - robić kawę, spalić fajka i siadać w fotele . BLOW OUT DZIS

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
ATP Miami
Isner vs Vesely 7-6 1-6 czekamy na 3set ⛔ Zero po kontuzji w 3 secie.....
2.05 bet365
Isner lapie sie za lewe obandazone kolanko. Nie wyglada to dobrze dla Amerykanina.
Szykuje sie dobry typ!!!!
Edit: Narazie bet zblokowal kursy ???? ???? I jest medical dla Isnera
Edit2: Cos komentator brzeczy tez o pachwinie Isnera ????

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
promo to promo, dobranoc
żeby nie było, dziś w plecy 1000 zł na Senegal + Brazylia
oraz plus na dublu Niemcy DNB live + Portugalia live, wlazło 1.70 na Portugalie, bo Niemcury zwrot

Otrzymane punkty reputacji: +6
roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
ATP Miami
Isner vs Vesely 7-6 1-5*
2.05 bet365
Isner lapie sie za lewe obandazone kolanko. Nie wyglada to dobrze dla Amerykanina.
Szykuje sie dobry typ!!!!
????
@UP
Krisu, szczerze zazdroszczę Tobie stawek w Choooj... Ale tylko dlatego, ze grałem do nie dawna podobne stawki i na tym samym buku, szybko dostałem limity, a druga sprawa... Urodził mi się Synek trzy miesiące temu i trochę myslenie się zmieniło i staram się grać bardziej optymalnie;P W każdym razie jeP te buki bo należy się im!!

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
????
@UP
Krisu, szczerze zazdroszczę Tobie stawek w Choooj... Ale tylko dlatego, ze grałem do nie dawna podobne stawki i na tym samym buku, szybko dostałem limity, a druga sprawa... Urodził mi się Synek trzy miesiące temu i trochę myslenie się zmieniło i staram się grać bardziej optymalnie;P W każdym razie jeP te buki bo należy się im!!
Oj tam aby na plus szło i w sumie zaoszczędzisz sobie siwych włosów :p

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Ponad 26.5 1mapa @2.3
1mapa Venatores @3.3
1runda 1mapa Venatores @2.15
16runda 1mapa Ventaroes
VP upośledzone na inferno. Poza tym pistolki zawsze tragiczne. A po tt wystarczy iść na refragi na bombsajt b i już prawie na pewno runda ugrana co ładnie pokazało ostatnio G2.
Nawet wygrane pistole oni przegrywają, fenomalne ????
✅
⛔
✅
:minus
Lekki plus znowu, a szkoda bo mogli spokojnie to wziąć. No i mozna tez było zamykać z zyskiem większym

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom