>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [73]

Status
Zamknięty.
quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Próbuje jeszcze raz. Mouse dziś chimeryczne mocno. Extatus jest w stanie urwać im mapkę, zwłaszcza że urwanie tej mapki może być kluczowe do awansu.
Extatus 2 mapa @4.1

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Próbuje jeszcze raz. Mouse dziś chimeryczne mocno. Extatus jest w stanie urwać im mapkę, zwłaszcza że urwanie tej mapki może być kluczowe do awansu.
Extatus 2 mapa @4.1
Nie wiem po co ja się pcham w tych czechosłowaków XD
już rozliczam bo to jest padaka straszna, na fullu runda kończy się w 20sekund i kolejne eco

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Ja mam +1.5 ale z taka grą to zostanie 0-1... Teraz bym odpuścił...
nie pytałem pod kątem typowania, tylko ogolnie, wiem że to sparing, ale ja z tych co pesymistycznie podchodzą do naszej kadry na wszelakich turniejach

saw22 1,7K

saw22

Użytkownik
⛔ Typ na BTTS.
Oczywiscie byloby pieknie i mega + ale sedzia mial inne plane ???? (nieuznana bramka).
Gra tragedia, przeciez taka Kolumbia strzelajaca 2 bramki Francuzom nas wezmie z handi.

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Tak samo. Ja tej nacji sportowej nienawidzę i ostatnio mam wrażenie, że mi odpłacają.Dobry kupon poszedł w łóżku przez BTS&#39;a. Przynajmniej tyle, że nie zobaczymy ich w Rosji i to sprawia, że człowiekowi pojawia się uśmiech na twarzy.
Ja to powtarzam od grudnia. My z tej grupy za cholerę nie awansujemy . Zobaczycie, że to co mozna bylo złapac na brak awansu poleci na łeb na szyję. Do Mistrzostw gwarantuje, że kursy oscylować będą w granicach 1.8. Gdzie teraz można łamać po 2.4 - 2.5. Rudy blokuje wszystkich na swoim TT, którzy odważą się napisać, że te mistrzostwa zakończymy w grupie. Grajcie póki możecie w meczu z Senegalem na X2 a o meczu z Kolumbia nawet nie ma co wspominać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom