>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [73]

Status
Zamknięty.
kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
????
@UP
Krisu, szczerze zazdroszczę Tobie stawek w Choooj... Ale tylko dlatego, ze grałem do nie dawna podobne stawki i na tym samym buku, szybko dostałem limity, a druga sprawa... Urodził mi się Synek trzy miesiące temu i trochę myslenie się zmieniło i staram się grać bardziej optymalnie;P W każdym razie jeP te buki bo należy się im!!
nie ma czego, ja w kwietniu schodzę na normalne stawki czyt. rekreacyjne, szkoda nerwów, ja limitów nie dostanę w onibet bo tam mam jeszcze plecy, niestety nie poszło mi z pół roku temu bo grałem różne dziwolągi live (o czym kiedyś pisałem), na których się nie znałem, teraz grubo tylko co co czaję czyli piłka nożna głównie, czasem tenis ale live jak dziś i sporadycznie siatka live
już odchodzę od zabawy live delikatnie także bo szkoda na to czasu tak naprawdę
jak mam cos polecić &quot;nowym i młodym graczom&quot; --- nie pchajcie się w to bagno, też kiedyś grałem za 2 zł....
ten czas, który schodzi na bukmacherkę można naprawdę w inny lepszy sposób wykorzystać...
właśnie otrzymałem kilka zestawień historycznych od buków netowych u których grałem, jak otrzymam wszystkie to zrobię sobie bilans....bo jak człowiek nie kontroluje to tylko dopłaca, jeśli to ma być hobby to za takie stawki, które Cie nie dotkną i nie zabolą, czyli zagrać za 20 zł czy za 50 zł to jak za flaszkę np. lub lepszą flaszkę ???? na weekend i jest zabawa.....

dawniej było łatwiej, teraz są takie wał w sporcie że głowa mała, kiedyś szło się do profesjonala (obecna fortuna), grałeś 10 peffek po kursach 1.30 i często wchodziło, a teraz? kiedyś taki Celtic był zawsze po 1.25 -1.30 a teraz? 1.10 -1.15...temat rzeka, te wszystkie Anderlechty, Reale, Barca, Juve etc wchodzily jak w masło
Dobrze, ze geny ciemnego blondyna są bo inaczej przy tym sporcie już dawno bym osiwiał:p
Rodzina ważniejsza niż buk, pamiętaj radę doświadczonego bardziej, poważam rozwagę i granie za niższe optymalne stawki !!!

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
nie ma czego, ja w kwietniu schodzę na normalne stawki czyt. rekreacyjne, szkoda nerwów, ja limitów nie dostanę w onibet bo tam mam jeszcze plecy, niestety nie poszło mi z pół roku temu bo grałem różne dziwolągi live (o czym kiedyś pisałem), na których się nie znałem, teraz grubo tylko co co czaję czyli piłka nożna głównie, czasem tenis ale live jak dziś i sporadycznie siatka live
już odchodzę od zabawy live delikatnie także bo szkoda na to czasu tak naprawdę
jak mam cos polecić &quot;nowym i młodym graczom&quot; --- nie pchajcie się w to bagno, też kiedyś grałem za 2 zł....
ten czas, który schodzi na bukmacherkę można naprawdę w inny lepszy sposób wykorzystać...
właśnie otrzymałem kilka zestawień historycznych od buków netowych u których grałem, jak otrzymam wszystkie to zrobię sobie bilans....bo jak człowiek nie kontroluje to tylko dopłaca, jeśli to ma być hobby to za takie stawki, które Cie nie dotkną i nie zabolą, czyli zagrać za 20 zł czy za 50 zł to jak za flaszkę np. lub lepszą flaszkę ???? na weekend i jest zabawa.....

dawniej było łatwiej, teraz są takie wał w sporcie że głowa mała, kiedyś szło się do profesjonala (obecna fortuna), grałeś 10 peffek po kursach 1.30 i często wchodziło, a teraz? kiedyś taki Celtic był zawsze po 1.25 -1.30 a teraz? 1.10 -1.15...temat rzeka, te wszystkie Anderlechty, Reale, Barca, Juve etc wchodzily jak w masło
Rodzina ważniejsza niż buk, pamiętaj radę doświadczonego bardziej, poważam rozwagę i granie za niższe optymalne stawki !!!
Dokładnie, ale szczerze Ci powiem im więcej masz tym jest większa lipa.. Bo niby pokora, ale z drugiej strony chcesz więcej bo rodzina itd.. A choj z tego masz, tenis to są ustawki i psychika głównie nie oszukujmy się, gość który przegrywa seta 1-6 i symuluje kontuzje za chwilę tego seta wygrywa 6-1.. W każdym razie, życzę sukcesów Wam typerom i przynajmniej wyjścia na plus bo w tej dyscyplinie to jest cieżki kawałek chleba i dużo szczęścia przedewszykstkim;)
@UP
Jedno pytanie, czy Pan Kris jest z Białegostoku?

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Dokładnie , poważam powyższy wpis, Widzę właśnie że Isner wygrywa, to jest szok, pewnie bym mnie kusiło bym pograł jego wyjębkę ale było zablokowane, ogólnie Ci &quot;młodzi&quot; a jest ich wkur,,,, na tym forum czytających zza firany i na oficjala to jeszcze nie wiedzą co ich czeka, myślą że bukmacherka to łatwy &quot;piniondz&quot;, życie zweryfikuje ...
Aha Cleveland w NBA mam -15.5 po ok @ 1.90
ktoś już podawał wyżej , ale tez to mam
kimono czas

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
ATP Miami
Isner vs Vesely 7-6 1-6 czekamy na 3set
2.05 bet365
Isner lapie sie za lewe obandazone kolanko. Nie wyglada to dobrze dla Amerykanina.
Szykuje sie dobry typ!!!!
Edit: Narazie bet zblokowal kursy ???? ???? I jest medical dla Isnera
Edit2: Cos komentator brzeczy tez o pachwinie Isnera ????
Isner jakby dostal nowe biodro z kolanem w pakiecie....
Ale nadzieja umiera ostatnia ????

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
dobre jaja są tez u Mladenovic i Martic .. francuzka pod koniec drugiego seta jakies podkrecenie kostki ale teraz trzyma sie za biodro i lędzwia popłakuje ale gra dalej mimo ze dostaje juz 3:0

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Dokładnie, ale szczerze Ci powiem im więcej masz tym jest większa lipa.. Bo niby pokora, ale z drugiej strony chcesz więcej bo rodzina itd.. A choj z tego masz, tenis to są ustawki i psychika głównie nie oszukujmy się, gość który przegrywa seta 1-6 i symuluje kontuzje za chwilę tego seta wygrywa 6-1.. W każdym razie, życzę sukcesów Wam typerom i przynajmniej wyjścia na plus bo w tej dyscyplinie to jest cieżki kawałek chleba i dużo szczęścia przedewszykstkim;)
@UP
Jedno pytanie, czy Pan Kris jest z Białegostoku?
Roxando , a ty Bialystok ? Krisu tez? Manipulation , Psychol tez ???? mocna ekipa z Bialego

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Cleveland robione przez Phoenix . Spokojnie to tylko tymczasowe. Później gwałt bedzie
Roxando , a ty Bialystok ? Krisu tez? Manipulation , Psychol tez ???? mocna ekipa z Bialego
Kraków. Panowie nie czaicie bazy? Skrót nh to Nowa huta ;) ale biały i ekipę powazam . Z ciekawości czy na tym forum były organizowane złoty ?
Zloty?

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Panowie jak chcecie to ja zloty ogarnę lekką ręką tylko w Białymstoku, zbierzmy ekipke spotkajmy się na piwko na luzie i wtedy popłaczemy razem ????

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Panowie jak chcecie to ja zloty ogarnę lekką ręką tylko w Białymstoku, zbierzmy ekipke spotkajmy się na piwko na luzie i wtedy popłaczemy razem ????
heh, znam to miasto ????
jest gdzie sie pobawić nawet ????
Herki, M7/Vip, Łóżko, Black Diamond, Ryczące 40-stki ????

Jest jeszcze ta słynna nocna tortilla obok Malmeda?

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
heh, znam to miasto ???? m
jest gdzie sie pobawić nawet ????
Herki, M7/Vip, Łóżko, Black Diamond, Ryczące 40-stki ????
Hehe, taa dla chcącego nic trudnego, Kluby robią robotę.. ???? tymbardziej jeśli kiedykolwiek wypali jakiś zlot w Białym to polecam siebie, ogarnę imprezę lepiej jak Federer finał z Del potro w Idian Wells:p

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Hehe, taa dla chcącego nic trudnego, Kluby robią robotę.. ???? tymbardziej jeśli kiedykolwiek wypali jakiś zlot w Białym to polecam siebie, ogarnę imprezę lepiej jak Federer finał z Del potro w Idian Wells:p
moze masz dlugi bukmacherskie , zwabisz nas, upijesz , wytniesz po nerce i uciekniesz ? ???? ???? ???? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom