uzytkownik-76505
Użytkownik
Ta, mają przewagę ale Delfin nie pozostaje dłużny. Powinno coś wpaść w drugiej połowie jak utrzymają tempo gry.Colo Colo ciśnie ? bo ja ogladalem River vs Santa
Ta, mają przewagę ale Delfin nie pozostaje dłużny. Powinno coś wpaść w drugiej połowie jak utrzymają tempo gry.Colo Colo ciśnie ? bo ja ogladalem River vs Santa
coś polecasz do gry?Colo Colo ciśnie ? bo ja ogladalem River vs Santa
chcialem dac Colo Colo -1 handi AH , ale boje sie , bo z tego meczu zrobil sie public bet ...coś polecasz do gry?
Colo Colo - Delfin SC 1 @ 4,20 iforbet
Czekalem czekalem na bramke Delfin i sie doczekalem.
Teraz Colo Colo bierze to
Max 48h od zlecenia, do mnie doszlo po okolo 30h, w weekend nie dojdzie.Ktoś wie ile idzie wypłata z STS na karte?
cud swiata, bo mialem kuponik over 2 ???? a pozniej over 1.5Widzieliscie bramkarza Santosu? Niesamowite, jak dlugo ogladam pilke nozna to takiego wystepu nie widzialem. Bronil WSZYSTKO.
Klasyka..ile mi tak kuponow siadalo to nie masz pojecia, dlatego teraz kontruje takie cuda ;Pcud swiata, bo mialem kuponik over 2 ???? a pozniej over 1.5
 trochę szczęścia bylo ale i ono potrzebneColo Colo - Delfín over 1,5 @2,5
coś będzie, ale jeszcze nie podjąłem ostatecznej decyzji. Najpierw muszę sobie kawę wypić na spokojnie ???? luz bluskris_nh
Masz coś na oku na jutro?
W czwartej kwarcie pokazali im miejsce w szeregu
Cos czuje ze to przegra IstominIstomin 0:2 @ 1.99