kris_nh
Użytkownik
no i to samo napisałeś w temacie AfrykamenaDzis 42gie urodziny trenera Lazio Simone Inzaghiego i wynik 4-2, fixx
no i to samo napisałeś w temacie AfrykamenaDzis 42gie urodziny trenera Lazio Simone Inzaghiego i wynik 4-2, fixx
Zawsze mam w kilka minut jeśli przelewWypłata z LVB zlecona teraz dojdzie do 12:00 jutro?
rapid pay nie obsługuje ingZawsze mam w kilka minut jeśli przelew
Raczej będziesz miał po 11, kilka miesięcy temu wypłacałem z lvbeta na ing o 19tej i następnego dnia po 11tej miałem szmalrapid pay nie obsługuje ing
Górnik albo remis na przełamanie z podbeskidziem ????szukam peffek na jutro ????
privszukam peffek na jutro ????
jutro podam, ja robię tak, że wstępnie patrzę dzień wcześniej czyli teraz, prześpię się z tematem, jutro analiza upewniająca i ogień !!! ????
szkoda kasyGórnik albo remis na przełamanie z podbeskidziem ????
Atletico win + Salzburg strzeli @1.98
ile daja cashout ? ????Mój kupon z awansami ( w temacie) jak na razie OK ???? tzn. drużyny mają takie zaliczki, o których mogłem tylko śnić przed rozpoczęciem. Zobaczę ile Unibet da na zamknięcie zakładu. Salzburg się wykartkował i nie sądzę by odrobił, ale LAzio w obronie naprawdę robi szkolne błędy .
ale my tutaj uczciwi jestesmy wszyscy i gramy w polskich bukach ! kurs 1,16 i do tego podatek 12 % ???? ????
Ja uczciwy nie jestem. Jakbym byl to bym juz dawno 'kariere' zakonczyl ????ale my tutaj uczciwi jestesmy wszyscy i gramy w polskich bukach ! kurs 1,16 i do tego podatek 12 % ???? ????
Nie, to nic nadzwyczajnego.Jak to jest, że taka Tomljanovic prowadzi drugi set 2-0 swietnie gra, za chwilę 2-4 się robi i przegrywa set do 5ciu po błędach żeby w trzecim wygrać lajtowo 6-1. It's Magic
Colo Colo ciśnie ? bo ja ogladalem River vs SantaColo Colo - Delfín over 1,5 @2,5