Raczej będziesz miał po 11, kilka miesięcy temu wypłacałem z lvbeta na ing o 19tej i następnego dnia po 11tej miałem szmal
kris_nh
Tak wiem, rozpędziłem się przez te LAzio
Mój kupon z awansami ( w temacie) jak na razie OK ???? tzn. drużyny mają takie zaliczki, o których mogłem tylko śnić przed rozpoczęciem. Zobaczę ile Unibet da na zamknięcie zakładu. Salzburg się wykartkował i nie sądzę by odrobił, ale LAzio w obronie naprawdę robi szkolne błędy .
Curling Kanada vs Chiny 1,16
Moze i kurs smiech na sali, ale na pol litra na jutro da zarobic ???? . Zostaly 3 endy. i 2 razy Kanadyjczycy powinni miec ostatni kamien . Do tej pory bilans jest 11-0 dla Liscia Klonu. Dla mnie pewniaczek ???? ????
Curling Kanada vs Chiny 1,16
Moze i kurs smiech na sali, ale na pol litra na jutro da zarobic ???? . Zostaly 3 endy. i 2 razy Kanadyjczycy powinni miec ostatni kamien . Do tej pory bilans jest 11-0 dla Liscia Klonu. Dla mnie pewniaczek ???? ????
Jak to jest, że taka Tomljanovic prowadzi drugi set 2-0 swietnie gra, za chwilę 2-4 się robi i przegrywa set do 5ciu po błędach żeby w trzecim wygrać lajtowo 6-1. It's Magic
Jak to jest, że taka Tomljanovic prowadzi drugi set 2-0 swietnie gra, za chwilę 2-4 się robi i przegrywa set do 5ciu po błędach żeby w trzecim wygrać lajtowo 6-1. It's Magic