kris_nh
Użytkownik
życie ułożyć z kasy od buka? nie mam pytań ????Pewnie już latał ten screen wcześniej, lecz dopiero teraz to zauważyłem
Ale ktoś kupona pierdolnął, za taką kasę to już se mieszkanie można kupic i życie ułożyć xD
życie ułożyć z kasy od buka? nie mam pytań ????Pewnie już latał ten screen wcześniej, lecz dopiero teraz to zauważyłem
Ale ktoś kupona pierdolnął, za taką kasę to już se mieszkanie można kupic i życie ułożyć xD
nie rozumiemżycie ułożyć z kasy od buka? nie mam pytań ????
???? Luke wie o co kaman ????Krisu chcial powiedziec , ze tylko uczciwoscia i ciezka praca ludzie sie bogacą ????
Poullie 1.8 bet365, wrócił do gry z pierwszych dwóch setow
Guangzhou win ht @3.45 lekkk
Tak jak Pan Prezes powiedział ????Zenit Kazań @2.25 (siata)
nie chce mi sie z tobą gadać - co ty wiesz o wygrywaniu - ty stara d..pa jestes - czasy sie zmieniaja , rzady upadaja , a Pan Prezes ciagle wygrywa ????Tak jak Pan Prezes powiedział ????
a wczoraj Kamerun w ostatniej kwarcie odrobil z Indiami chyba ponad 30 pkt ????Ktoś tu pisał o przekręcie bo w azji zespół zrobił run 13:0 w kosza ???? to jak nazwać to co zrobił Hot shot na Filipinach, w decydującym o mistrzostwie meczu prowadzili w drugiej połowie 20 punktami, dogrywka i pewnie przegrają ????