>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
cbq1985 6,5K

cbq1985

Użytkownik
Ma ktoś może wynik meczu pilka nozna - Algieria - U21 League - Relizane (U21) - MO Bejaia (U21).Bo Fortuna rozliczyła na - a z tego co widziałem mecz przerwany.

L 234

lalus85

Użytkownik
kemereovo na miekko
Ale musi unibet bolec dupa zlimitowali mi konto do 100zl stawka max a dymam ich po 5-10 tysiecy dziennie na takim koncie od paru dni ... az dziw ze dodatkowych weryfikacji sobie nie wymyslaja jeszcze

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
kemereovo na miekko
Ale musi unibet bolec dupa zlimitowali mi konto do 100zl stawka max a dymam ich po 5-10 tysiecy dziennie na takim koncie od paru dni ... az dziw ze dodatkowych weryfikacji sobie nie wymyslaja jeszcze
Daj typy, podymamy wszyscy.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
kemereovo na miekko
graj u &#39;&#39;brokerow &#39;&#39; tam mozna grubo bez limitow - jest tylko jeden mnus - wczoraj wygralem 100 tys euro i nogi bolą , bo po calej Wawie musialem chodzic od bankomatu do bankomatu , bo tylko po 1tys mozna bylo wyciagnac ... ???? :cool:

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
graj u &#39;&#39;brokerow &#39;&#39; tam mozna grubo bez limitow - jest tylko jeden mnus - wczoraj wygralem 100 tys euro i nogi bolą , bo po calej Wawie musialem chodzic od bankomatu do bankomatu , bo tylko po 1tys mozna bylo wyciagnac ... ???? :cool:
Ja wczoraj 700tys e, jadę na San Escobar ;)

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
29 ???? a mamy 93-93
Mialem to brac grubo,ale zaspałem, a kursy byly juz malutkie. To był pewnie gruby bet public....Na piechote do domu powinni wracać, bo to niedowiary tyle przewagi rozjebac w decydujacym meczu.
Ktoś ogląda, co tam się stało, trener kibicow wpuścił?

Otrzymane punkty reputacji: +14
_black_horse_ 6,7K

_black_horse_

Użytkownik
Mialem to brac grubo,ale zaspałem, a kursy byly juz malutkie. To był pewnie gruby bet public....Na piechote do domu powinni wracać, bo to niedowiary tyle przewagi rozjebac w decydujacym meczu.
Ktoś ogląda, co tam się stało, trener kibicow wpuścił?
Jaja w huj gość podaje piłkę do przeciwnika ten biegnie do kosza i rzuca takie tam jak na W-fie kiedyś
Ja mam grubo 2

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom