Jakie Juve hahaAle będą połfinały , chyba najmocniejsze obsadzenie od lat , Juve , Barca , City i Bayern
graj u ''brokerow '' tam mozna grubo bez limitow - jest tylko jeden mnus - wczoraj wygralem 100 tys euro i nogi bolą , bo po calej Wawie musialem chodzic od bankomatu do bankomatu , bo tylko po 1tys mozna bylo wyciagnac ... ????kemereovo na miekko
Ale musi unibet bolec dupa zlimitowali mi konto do 100zl stawka max a dymam ich po 5-10 tysiecy dziennie na takim koncie od paru dni ... az dziw ze dodatkowych weryfikacji sobie nie wymyslaja jeszcze
Ja wczoraj 700tys e, jadę na San Escobargraj u ''brokerow '' tam mozna grubo bez limitow - jest tylko jeden mnus - wczoraj wygralem 100 tys euro i nogi bolą , bo po calej Wawie musialem chodzic od bankomatu do bankomatu , bo tylko po 1tys mozna bylo wyciagnac ... ????
Dziś wezystkie oszczędności poszly na Shandong pp 1,20 ,także ksieguje kolejne miliony.Ja wczoraj 700tys e, jadę na San Escobar
29 ???? a mamy 93-93Shenzen to mialo chyba z 20pkt przewagi i jeszcze przegra.....a nawet kursu do gry buki juz nie dawały.
To jest niedowiary, tym bardziej,ze gospodarze, bez murzyna....29 ???? a mamy 93-93
nozna
Hapoel Afula do przerwy @ 8
Mialem to brac grubo,ale zaspałem, a kursy byly juz malutkie. To był pewnie gruby bet public....Na piechote do domu powinni wracać, bo to niedowiary tyle przewagi rozjebac w decydujacym meczu.29 ???? a mamy 93-93
Jaja w huj gość podaje piłkę do przeciwnika ten biegnie do kosza i rzuca takie tam jak na W-fie kiedyśMialem to brac grubo,ale zaspałem, a kursy byly juz malutkie. To był pewnie gruby bet public....Na piechote do domu powinni wracać, bo to niedowiary tyle przewagi rozjebac w decydujacym meczu.
Ktoś ogląda, co tam się stało, trener kibicow wpuścił?